Імміграція до Манітоби
-
Можна перевестися на цій же роботі на парт тайм.
-
Вітаю, Шановна громадо) Маю таке запитання, у звʼязку з нововведеннями у законі про неможливість отримання консульських послуг для чоловіків призовного віку, цікавить чи підходить як офіційний документ довідка про несудимість з ДІї і чи можна просто зробити її переклад?
-
Що це за спецвибірка? По професії?
-
Не факт що вона буде і я не впевнена що пропрацюю на цій роботі до отримання ПР
-
Ці друзі повинні були бути до Канади?
-
Дякую! Тобто якщо це просто родичі, які тут живуть, але підтримати не можуть - не вказувати ліпше?
-
Вибачте що повторююсь але так і не отримала відповідь. Після звільнення можна повернутись до того ж роботодавця?
-
На якому етапі?
-
Навіть якщо ти живеш в Манітобі, маєш роботу то потрібна вся сума чи просто показати що є кошти, робота (тобто можливість себе забезпечити)
-
Пані та панове, є таке питання. Наприклад я маю змогу не складати іспит бо в мене тир підходе. Я маю певні бали і щоб їх покращити Я склала іспит,але...unfortunately отримала 3 на читанні. Тобто я маю: 5,3,4,5 я бачу,що коли заповнюю зацікавленість пункт є про мову " чи ви складали...." я пишу " так" та вписую свої результати. І система рахує мені бали додаткові.... що це? Чітінг? Або це цілком нормально, бо я можу мову её складати і отримати бали за скіли які чотири і вище?