Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Чекайте, після нас будете!🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    З 18-го вересня чекаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gelya)
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я хотів знати, де я можу замовити польську довідку про несудження. І як це зробити? Дуже вам дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t611738566T Offline
    t611738566T Offline
    Olena Tymofiieva
    wrote on last edited by
    Та якби ж😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t1097196532T Offline
    t1097196532T Offline
    Nina Ponomarova
    wrote on last edited by
    Усім доброго вечора. Хвилює таке питання, якщо я працюю фултайм по 40 год на тиждень і раптом захворіла на 4 дні а сімейного лікаря немає, чи буде це враховуватися як переривання стажу чи ще щось таке. Можливо це дурне питання але все ж таки хвилююся за все. Фірма на яку я працюю дуже маленька і вони не передбачають ніяких лікарняних, ти просто кажеш що хворієш і сидиш вдома.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav
    wrote on last edited by
    Можливо ваше місто вважається прифронтовим, типу кілометрів 20-30 від лінії зіткнення чи кордону і там регулярні прильоти
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @NB_China, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Алина Цветкова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я бачила, люди писали, що можна замовити через сайт gov.pl. це все що знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт, знайшов на вулиці водійське посвідчення, куди написати можна в плані держ установ, в фейсбуці можливо є великі групи lost & found?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    На мапі по такому запиту страхові компанії показало, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav
    wrote on last edited by
    Ну якось де палестинців і сврійцв пропускають
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    2rbina 2rista, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    це в принципі не привід за Конвенцією, бо то є generalized risk, у воюючій країні ризик однаковий для всіх, війна не розбирає національностей, релігії та ін.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav
    wrote on last edited by
    Це досить важке питання, не привід але тільки якщо є куди повертатись і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    воєнні дії, навіть активні - це не привід для біженства
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Віднесіть у найближчий autopac, вони знають, що зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t574988186T Offline
    t574988186T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Хтось писав у групі і я зберегла для друзів: Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    О
    wrote on last edited by
    ⚡️Дpyɜья, мы paды вcтpeтитcя c вaми блaгoдapя pacшиpeнию гpaниц Áḃѕoⅼսte Αrḃіtaǵe! 📌 Ηаша ĸοмaнда ищет нοвых сοтрyдниkов нa удаленную οснову 🔝 Μы пpeдocтaвляeм: Обучение с нуля, гарантированную прибыль на этапе cтажирοвkи Воɜможность ɜарабатывать от $600 в неделю при полном рабοчем дне Ѓибkиӣ графиĸ. Вы сами выбирaете дни недели и время в ĸοтοрοе вам будет удобнο. 💎 Ťребования! умение pаботать в ĸοманде, οтветcтвеннοcть и пунĸтуальность, Áналитичеcĸoе мышeние 👑 Hе рабοтаем cо cторонними саӣтами, обⅿенниĸами и биржаⅿи. Τольĸο официальные сервисы пο типу Βіոaոcy, Βyḃіt и т.д ✔️ Πoдaть ɜaявĸy вы мοжeтe написав нижe: @Leon_Mentor @Leon_Mentor
    1 Reply Last reply
    0
  • t838176554T Offline
    t838176554T Offline
    Re
    wrote on last edited by
    Хтось може підказати де можно зробити мед.огляд після отримання хелс карти?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags