Імміграція до Манітоби
-
Хтось забирав ID з України через консульство,якщо здава в Україні?
-
Перший ID безкоштовний
-
Ну це дуже класний результат Не думаю що багато хто в групі здав на такий Це не так просто )
-
В celpip writing підкреслює слова з помилками і дає вибрати варіант слова
-
Можна сдавати будь-який який тест, по бажанню. CELPIP - тільки для Канади дійсний, IELTS - міжнародний, але я поки не збираюсь у Австралію чи Британію 😂. Також CELPIP повністю на ПК, навіть спікінг - просто у мікрофон говориш сам собі. Для мене це великий плюс, основний момент чому я і обрав його. Ну не можу я на ходу щось вигадувати, навіть на рідній мові, особливо коли час швидко плине і ще якась незнайома людина на тебе дивиться і чекає щось 😂 Публічні виступи не для мене - я їх боюсь 🙈 На письмі підкреслює слова (як у Word) і можна виправити. Слухання і читання теж мені сдалось простіше.
-
Так всі мої знайомі як і я мають нижчий бал за рідинг в порівнянні зі спікінгом і тд
-
Не знаю хто звертав уваги, але в в читанні на відмінну від інших частин не показує тобі секунди, а лише хвилини, як час спливає. Важче орієнтуватись, хоча кому як.
-
Аєлтс наче також є на компі
-
так
-
Тобто, дитина приносить оригінали внутрішніх паспортів батьків і самостійно оформлює ID?
-
згідно законодавства - так
-
звичайно
-
його обов'язково треба оформлювати при досягненні 14 річчя?
-
Оригінали?
-
Та сама історія, без підготовки здав 10, 8, 8, 7