Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, дуже потрібна допомога, з подачею на MPNP. Зробила аккаунт и заповнюю по working skills, подаємося втрьох з чоловіком і сином. Чоловік працює але екзамен не здавав, а я здала і як тепер це вказати, я зробила аккаунт и вказала його NOC а потім питання здан екзамен чині і що мені вказувати що так чи ні? Це ж не він здавав и чи це ми робимо взагалі з сімʼї хто здавав? Допоможіть будь ласка розібратися
-
Мене так з хати вигнав канадець, у якого я знімала кімнату 8 місяців, все було так добре, посміхався мені завжди, а потім поставив всюди камери, і навіть дверний дзвінок з камерою і коли йому не сподобалось, що я вказала на свої права і не стала підписувати контракт на його умовах, він просто в той же день виставив всі мої речі на вулицю, покликав друга, щоб я не дай Боже щось не зробила, вийняв двері з моєї кімнати, щоб остаточно я не залишилась. Це був урок на все життя, що ніколи не довіряти людям на слово і завжди мати документ, який буде підтверджувати права.
-
Це не є нормально невже все на роки вперед зайнято
-
Скиньте будь ласка скріншот скільки сьогодні був мінімальний бал draw манітоба сайт
-
Не було
-
Дякую всім
-
вибачте додаткове уточнення 1) в кінці EOI було написано - Based on the information you provided in your Expression of Interest, you appear to qualify for the Express Entry sub-stream as a Skilled Worker Overseas. Якщо правильно розумію по цій вибірці має бути - ‼️can satisfy all other requirements of the Skilled Worker Overseas Pathway (а в мене лише 5 місяців наразі) також ‼️If your new score is lower than the minimum points score in the draw from which you were advised to apply, you should consider declining this LAA. - в мене там ніби 300 балів лише вийшло LAA два місяці діє можливо краще ще місяць зачекати? дякую🫶
-
Ще не вечір
-
Усім привіт скиньте будь ласка сайт де можна порахувати тих 60 балів бо я загубила дякую