Імміграція до Манітоби
-
Поїзд вже поїхав, тепер тільки свм
-
То нічого якщо отримаємо у наступному році, тем паче що по SWO, свободна людина. А якій процент відмов уряду, вот допустимо людина сказала усюди правду, все одно може бути відмова бо є підозра що допустимо зліняє з Манітоби, чи ще щось. Мене трішки турбує факт що я пійшов через друзів, в мене навіть докази є у виді фото і тд що вони нам друзі, але усе одно стрьомно
-
Доброго вечора усім! Запитання ,можливо, глупе ) Можливо володієте інформацією, в який час краще подаватися на ПР? Влітку, кажуть , краще бо бали не високі.Хтось може це пояснити?) Дякую.
-
Якщо я буду подаватися по сво, зараз працюю на роботі до 10 травня, потім вже маю лист офер про іншу роботу, починаю працювати 13 травня. Мені краще подаватися вже після зміни роботи, чи можна і зараз буде подавати аплікацію? Лист у працедавця ще не брала
-
small brain
-
Привіт Можливо хтось зможе щось підказати Подаєм дані на номінацію,і вже все ввели,відправляєм,і тут вибиває таке Хоча ми підтягнули всі документи по освіті і все вказали Буду вдячна за відповіді🙏🏻