Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Для федеральної потрібно. WES відправляє готовий звіт одразу до IRCC Ось Ваше речення. Давайте не будемо тут розбірки влаштовувати, але я Вам гарантую, що 80 % новачків, прочитавши це, зрозуміють, що оцінку диплому WES їм потрібно робити, якщо планують іммігрувати через провінційну програму Манітоби.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Визнають. Прирівнюють до master's degree
    1 Reply Last reply
    0
  • t862976102T Offline
    t862976102T Offline
    DS
    wrote on last edited by
    Я так і написав, що не впевнений стосовно питання 1! Читайте уважно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Тоді краще настільки не рекомендувати, або казати, що я так думаю, це не 100 % правильна інформація - це чисто моє власне припущення, з того, що я прочитав тут, в Інтернеті знаходив, чисто логічно так, мабуть, воно виходить, оскільки, багато учасників цього чату поради тут сприймають як керівництво з експлуатації та дій 🙂 Ну, і в більшості випадків тут правильна інформація, але от такого плану поради, якщо ви не керуєтеся першоджерелом або ж проходили цей процес самостійно, тому точно знаєте, краще не давати, щоб не вводити в людей в оману, або ж, ще раз повторюся, зазначати, що це чисто припущення-думка... Значить, якщо імміграційна програма Манітоби для українців, хто приїхали по візі CUAET, то на даний момент ні для подачі на провінційний етап (номінацію провінції), ні на федеральний потім на PR оцінки диплому(ів) WES не потрібно і та селв-ессесмент форм теж не потрібна у даному випадку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t862976102T Offline
    t862976102T Offline
    DS
    wrote on last edited by
    Я не впевнений, але якщо логічно подумати можна прийти до виводу, що потрібна. Є градація освіти і ви отримуєте за неї бали в залежності від вашого диплому, не важливо провінційна чи федеральна програма. Як в IRCC зрозуміють до якої категорії відноситься ваш диплом спеціаліста або диплом про професійну освіту? Для цього і існує World Education Services - щоб надати професійне заключення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Ви впевнені, що якщо подача через провінційну програму Манітоби, то потрібна евалюація диплому у WES??
    1 Reply Last reply
    0
  • t1290477967T Offline
    t1290477967T Offline
    Aniuta.B
    wrote on last edited by
    Дуже прикольно з Вашою авкою цей комент читати 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Та селв-ассесмент форм потрібна лише у випадку подачі як skilled worker overseas: тут в цьому чаті у даних умовах же 90 % ведуть мову про те, що будуть подаватися на імміграцію (якщо будуть), то як такі, хто вже приїхав до Канади по CUAET, а там півроку відпрацював, і подача на номінацію - для чого Вам та форма, WES тощо? Чи у Вас таки подача як Skilled Workers Overseas?
    1 Reply Last reply
    0
  • t862976102T Offline
    t862976102T Offline
    DS
    wrote on last edited by
    Доброго дня/ночі) питання 2: для евалюації через WES додаток до диплому обов'язково необхідний. Якщо диплом та додаток не на англійській потрібно перекладати з підтвердженням нотаріусу. Достатньо тільки диплому магістра, бакалавр скоріш за все не знадобиться (тільки по запросу WES у разі додаткових питань щодо вашої програми навчання). Диплом спеціаліста як правило визнають як Master's, але якщо навчались на заочці можуть визнати як бакалавра (так писали). Вони дивляться на кредити в додатку і оцінюють диплом виходячи з них. В мене 2 дипломи спеціаліста, обидва на заочці визнали як two Master's 🤷‍♂️ Але я не проти, дякую їм ☺️ Питання 1: не впевнений щодо провінціальної, але скоріш за все потрібно робити і для неї. WES відправляє готовий звіт одразу до IRCC
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Потрібно летіти, допомогу дають, головне зразу робото знайти
    1 Reply Last reply
    0
  • t448148347T Offline
    t448148347T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Ви впевнені, що коледж після 9 класу це one post secondary 2 years diploma?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5558944511T Offline
    t5558944511T Offline
    Nata. K
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якщо в сина 21рік є документи про закінчення 1,5року університету виїхав з України не закінчив навчання то в шкалі 60 балів про освіту у нього буде 0 чи 8 ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    One post secondary 2 years diploma. Тому що 2 роки ви фактично закінчуєте середню освіту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Як що людина збирається навчатися full time (не меньш ніж три предмети на семестр) та працювати не більше ніж 20 годин на тиждень, то треба брати Study Permit
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A.🥀
    wrote on last edited by
    так в мене теж молодший спеціаліст написано дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Більше підходить третій варіант. В мене було так. Але також був спеціаліст, то я вказував вищу освіту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A.🥀
    wrote on last edited by
    може підкажете,по цій таблиці коледж як зараховується?(4 роки після 9 класу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Коледж буде рівний - Diploma
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, спільнота! Підкажіть будь-ласка, при подачі на провінційну номінацію, а згодом і на PR, чи необхідні повністю євалуйовані через WES та Українську сторону дипломи (бакалавр+магістр) чи достатньо буде переведених вільно але затверджених через Імміграційний центр? Питання 2: Чи вкрай необхідні окрім дипломів додатки до них?
    1 Reply Last reply
    0
  • t937126279T Offline
    t937126279T Offline
    Denys Bondarenko
    wrote on last edited by
    Просто який єквівалент в Канаді цієї освіти
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.