Імміграція до Манітоби
-
Я за! В мене нервів не вистачає, уоли починають аисати в особисті по сто разів те саме 🙈
-
Можливо підкорегувати скан через програму? Але це треба робити дууууже обережно. Але це не порада, просто роздуми 🙊
-
Впаде плюсом як ваші особисті кошти, якщо карта поповнена. Якщо мінус, то зарахує як поповнення вашого боргу.
-
Я б вже дзвонила у дзвони. Телефонуйте і кажіть, що дата близько, питайте номер вашого звернення на випадок прострочення екопр. Страхуйте себе
-
Навіть не знаю)
-
Що у вас такий короткий термін 🤔
-
Вірне рішення 👍 в мене до кінця жовтня, то я поки ігнорую.
-
Я гадаю що то просто дата в апплікації, адже копр вже виданий від 25,04.2024. Але я їм сьогодні зателефоную та запитаю
-
Я додавала дозвіл на вивіз за кордон, бо там є щось таке. Я вже не пам'ятаю точно. Дозапитів в мене на провінційному етапі не було.
-
Ксюша, вчора була дискусія на тему чи потрібні документи від батька дитини на провінційному етапі. Який ваш досвід? З федеральним етапом все зрозуміло.
-
Соррі, я випала надовго, бо стресую, коли читаю різні челенджі, і маю відповідати на ті чамі питання різними шляхами. Я гарненько так підірвала своє психологічне здоров'я в процесі іміграції. Зараз лікуюся від підвищенної то вожності 🥹 люди, полегше ставтеся, бережіть нерви 🙏🙏🙏
-
That’s what I found out in chats What do I do if my eCoPR expires and no PR card came yet? Nothing happens and there's nothing for you to do other than to wait for your PR card. You became a PR when the eCOPR was signed by the officer, completing your virtual landing and granting you PR status. The expiry date on the eCOPR is not relevant to you; COPRs include an expiry date because, prior to COVID-19, when applicants had to land in person, that was the date applicants had to land in Canada by, to be granted PR status. With the virtual landing, that date is not relevant because you landed in Canada as a PR when your received your signed COPR. You can use your signed eCOPR as proof of PR status while waiting for your PR card (as in, going to Service Canada and get a new SIN, that would not start with a 9, etc.). My working visa is valid till November 6. No, it's not. Your work permit got administratively cancelled once you got your eCOPR and became a PR. In other words, your work permit became invalid when you became a PR; you can no longer use your work permit as proof of status, because you're no longer a temporary resident. What do I do if my eCoPR expires and no PR card came yet? Nothing. You just continue waiting for your PR card. But your eCOPR is already proof of your PR status.
-
Дайте знати, як пройшло. Нехай щастить 🙏
-
Дякую
-
Коротше , це дата для лендіга, якби я знаходився не в Канаді
-
Доброго ранку,друзі. Потрібна допомога. Запит на біометрію отримала зробила запис там вписала моє ім'я і мій номер запиту і написала,що потрібно для 2 людей,але дані чоловіка не просили. Треба йому зробити також апоинт чи це нормально,що дані тільки одного для запису взяли?