Імміграція до Манітоби
-
Дорого дня виникло питання з єкспіріанс за 5 років. Якщо я якийсь час була безробітним як це відобразити у аплікації? А ще є 4 місяці праці у Чехії, чи треба це вказувати. Взагалі я заплуталась.
-
В мене теж питання (подаю документи тільки но) по пункту 3)Employment: SWO 1. Я вказую на головного апліканта минулий досвід з Украіни та Канади? 2. Нову, нинішню роботу головного апліканта сюди не пишу (це піде в пункт Adaptability)? 3. Свою нинішню роботу тут теж не вказую (я не головний аплікант)? 4. Свою колишню роботу у Канаді також не пишу, бо я відробила лише 4 місяці і додам цей лист від роботодавця в пункт Documents/Others? Дякую!
-
@western9 Dmytro На вашу думку вистачить ось такої пдфки з транзакціями за 3 місяці у якості підтвердження грошей? Вона сторінок 5 з транзакціями аж до 20го лютого
-
Дякую
-
Окей, я дам останні три, і оці транзакції
-
У мене стейтмент за квітень буде лише за тиждень
-
Вкажіть останню школу, 10 років, додайте атестат, додаток, переклад. Про попередні школи можете написали letter of explanation.
-
Те ж саме питання. Якщо я в Європі відпрацював два місяці у магазині, і у мене ні референсів нічого не залишилося, то треба цю роботу не вписувати, чи вписати все як знаєш, і підгрузити LoE де кажеш, що це була підробітка?
-
Там просто примітка, що не вказувати роботу менше 6 місяців. Та моя робота була два місяці, і парт тайм, і взагалі не в Канаді