Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Головне що у вас є діючі документи
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Дуже дякую Тут поки ще рано говорити, але вже може з'явитися скоро проблема. Ще одне останнє питання мучить постійно. Основний аплікант чоловік. Паспорт закінчується в жовтні 2025. Ворк перміт до квітня 2025 Подала 3 місяці тому на продовження ворк перміт, поки тиша. Сподіваюсь, що дадуть до кінця паспорту, щоб виграти ще десь півроку часу. (На номінацію також вже 3 місяці подано, received) Новий паспорт виготовили. Ще в березні. Але його не отримає, скоріш за все. Бо летіти в Україну точно не будемо. Є свої нюанси бекграунду. Ризиковано дуже Паспорт світиться в дії (але як розумію, цього мало, треба ж сканкопії) Зараз всюди затримки в номінаціях. І тд. Отже, допустимо, часу вистачить отримати хоч номінацію. Допустимо, навіть aor. Але нового паспорту , скоріш за все, не буде, ніяк. ПИТАННЯ з усього вищесказаного То як закінчиться той, що зараз, а не отримано пр-процес зупиняють чи повністю відмова чи що? * от , допустимо, зараз в когось вже скінчився ворк перміт, знаходяться в Канаді. Це звільнення чи штрафи. Дуже підвішений стан.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Щиро дякую п. Дмитро . Вибачте за тупі питання . Хочу уточнити , добавити нові паспорти без віз і то нічого що стаді перміти видані на подовжені паспорти ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Ви маєте на увазі , через мій акаунт , де я створювала заявку на номінацію? Просто зробити Add document?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це не пов'язані документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Так я знаю і таке буває , коли за щось хвилюєшся. Я чесно запуталася з тими паспортами . Але якщо спробувати вклеїти візу у нові паспорти, то тоді треба переробляти стаді перміти , правильно ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t661081186T Offline
    t661081186T Offline
    Katy Dziova
    wrote on last edited by
    Добрый вечір. Підкажіть, будь ласка, як зняти обмеження з Work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це називається overthinking.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    А чи буде діючим стаді перміти , якщо видані на подовжені паспорти і ці паспорти в будь який момент визнати можуть не дійсними ? Я за це хвилююся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Можливо, це відео вам допоможе: youtu.be/VqMVsZCGdPY
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Значить не потрібно переробляти стаді перміти, то супер . Бо я думала , що пов'язані паспорт і стаді перміт , бо номер паспорта вказаний у стаді перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Як на мене, то ви далеко дивитесь і хочете мати різні опції під різні варіанти продовження подій. Це нормально, але я би по-перше чекав розʼяснень від консульства. Паспорт в консульстві виробляли? То його мають видати навіть після прийняття цього закону, десь були ж пояснення щодо цього, що якщо послуга була замовлена до прийняття закону, то люди отримають свої паспорти. Щодо решти ваших запитань - в мене немає стовідсоткової відповіді. Сто відсотків, що аплікацію на ПР можуть поставити на паузу, якщо не буду діючого паспорту, і скоріш за все її поставлять на паузу, бо вже були такі приклади в чаті, якщо не помиляюсь. Але треба розуміти повну картину з паспортом, якщо він був замовлений в консульстві, то його мають видати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    В консульстві , Едмонтон Не дуже вдала була поїздка Відмовили для дитини Дуууже довго ловила слот , ледве один знайшла, чекали 2 місяці дату, полетів чоловік. На дитину ніяк не вдавалося спіймати Відмовили, лише чоловіка документи прийняли, хоча дитина мала, без біометрії, все було готово доя подачі А новий слот досі не можу зловити ніяк Так що з тими паспортами жесть якась З листопада це питання стоїть , роблю кроки, а нема паспортів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка в якому розділі? Бо є довідки але не про шлюб
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    У вас є дійсний продовжений паспорт. Є дійсний перміт. Є новий паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    П. Дмитро , якщо все ж таки я хочу поставлю візу у нові паспорти дітям , бо ж усяке може бути , можливо треба буде виїхати а потім повернутися в Канаду , то зараз це на загальних умовах і платно вже ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Дууууже дякую за детальне роз'яснення. Так, хотілося всі варіанти пробувати, поки є час. Хоч не так багато його. Не так просто змінювати повністю життя з маленькимидітбми, якщо щось пійде не так. Тому всі соломинки дивоюся як постелити. Так, дуже уважно стараюсь читати. Але мені поки не віриться , що віддадуть паспорт. Подивимося, звісно. Але зрозуміло, що може бути пауза та що треба молитися за скорше отримання))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags