Імміграція до Манітоби
-
Оновити з дії
-
Пане @western9 і шановна громада, підкажіть по eligibility, бо я вже заплуталась. Отримала LAA по SWO з останньою вибіркою, клеймила 6 місяців роботи. Зараз отримала дуже гарний джоб оффер від великої місцевої компанії, контракт на 6 місяців. Стару роботу планую залишити на парт-тайм. Відповідно перерви у роботі взагалі не буде. Чи маю я право зараз подавати повну аплікацію, чи не буде відмови?
-
добрий день, таке питання. у чоловіка був вже шлюб і має рішення суду про розлучення. зараз перебуває в новому шлюбі і маємо свідоцтво про шлюб. потрібно перекладати рішення суду з колишнього шлюбу якщо ми плануємо додати його дітей в нашу аплікацію? дякую за відповіді
-
оу тепер перекладати сто сторінок рішення суду😂😂😂
-
Доброго дня шановний пане Wes. Маю таке питання. Я працюю на будові. Я виконую обов'язки dump truck driver, heavy equipment operator і деколи general constraction labour. Роботодавець згодний поставити будь який NOC із цих трьох. Більшість часу я працюю як хеві еквіпмент оператор. Що краще обрати при подачі на SWM? Буду вдячний за пораду.
-
Друзі, як можна отримати новий Health Card після отримання нового Work Permit? Чи може у когось є посилання на онлайн аплікацію?
-
так я ж також сама перекладаю все ахаха головне перекласти якось вже все
-
витяг надали тільки колишній дружині, бо він був у Польщі і суд просто надіслав копію рішення суду про розірвання шлюбу... бо рішення було без його присутності
-
Я все переклала через Word, перевірила і завірила в і міграційному центрі. 5 хв роботи😁😁 і безкоштовно
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015 Можна просто слово "резюме"
-
Чи потрібно сплачувати комісію за новий Health Card? Чи достатньо всього лише нового Work Permit
-
Усе окей, там можна просто лист від IRCC додати