Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, я працював на попередній роботі в Канаді 8 місяців і зараз подаю заявку на провінційний етап ( зараз я працюю вже на іншій роботі більше як пів року і подаюся з ними по свм) .Скажіть, будь ласка, мені потрібно брати якийсь лист від попереднього роботодавця чи підійде виписка з пей ролу про отримання заробітної платні?
-
Доброго дня. Чоловік пропрацював вже півроку на skilled occupation. В нас є два варіанти: 1. Податися зараз на SWM 2. Податися як буде 1 рік на цій роботі на SWM вже з ЕЕ профілем (має можливість для CEC stream, FSW ні) Звісно плюс те, що після отримання номінації повинен бути швидше процес пр, якщо з ЕЕ профілем подаватися… 🤔 Але взагалі є реально сенс чекати ще півроку? Як вважаєте?
-
В теорії так, швидше. На практиці, є багато випадків, коли з ЕЕ отримали ПР пізніше від тих, хто не йшов з ЕЕ. Вам вирішувати. Ви зараз можете подати ЕОІ без ЕЕ, і якщо не відберуть, то потім оновити ЕОІ з ЕЕ профілем. Також ви маєте бути впевнені, що зможете створити ЕЕ профіль.
-
Express Entry
-
Що таке ЕЕ?😅
-
Підскажіть будь ласка хто і де робив довідку про common-law?? Дякую 🫰🏻
-
Привіт усім! Мене звати Кейс, я Digital Marketer та Designer із 3-річним досвідом, зараз проживаю в Канаді. Шукаю нон-профіт організацію або групу, де я міг би використовувати свої навички як волонтер. Я був би радий рекомендаціям до ваших знайомих або локальних організацій. Допоможіть мені бути корисним та отримати новий досвід разом! Дякую!
-
Я знайшла таку інформацію
-
Паспорт, фото, мед.екзамен
-
А які документи потрібні для подачі на Open work permit?
-
Дякую, чи він зможе доповнити ee профілем, коли буде кваліфікуватись, свою поточну mpnp заявку? Чи Ви маєте на увазі, що коли mpnp скінчиться за рік, бо вже неактивна заявка буде, і вже в другий раз на mpnp будемо подаватись, то тоді вже з ее профілем можливо буде підкріпити? Бо наскільки я це розуміла з оф сайту, то те ще якщо є активна mpnp без ee, то вже не можно потім це змінювати в поточній заявці. Хиба що тільки вони попросять… 😔