Імміграція до Манітоби
-
Ага, и 10к+
-
Всім привіт. Подався на номінацію провінції по SWM, набрав чуть більше 800, очікую на LAA. Запитання - чи впливає наявність коштів і їх розмір на підвищення шансів, що мене виберуть в наступну вибірку SWM? Наприклад, якщо вказати $1к і $10к. Чи збільшить мої шанси на вибірку мене як кандидата із загального пулу більша сума зазначених наявних коштів? Наперед вдячний за відповідь…
-
Так, в закріплених повідомленнях. Дивитесь відео і отримуєте всі відповіді
-
Хочу перестрахуватися чи я правильно зрозумів Подаюся по SWM сьогодні Рахую роки з 10 травня 2019( закінчив працювати 7 жовтня 2022) тобто ставлю 3 роки: 3 роки до травня 2022 Та ці півроку Канади не додаю, не округлюю? Так
-
Спеціально для вас вище повідомлення
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
Ця група - клондайк. Ви вже на місці, тут є вся необхідна інформація щоб подати заявку на пр
-
Так
-
Трошки інфи для тих хто не має дії і не може її встановити. Ось інфа з цього сервісу. Я думаю можна до них звернутись. Там наче для реєстрації потрібні тільки ІНН і паспорт. Після того можна оформити КЕП ось по цьому посиланню. Далі заходите в дію (вибрати пункт АЦКС або якось так називається). Ну і вуаля) #кеп #дія