Імміграція до Манітоби
-
Я вам дуже співчуваю. Це якесь безглуздя
-
Тут не вказано що треба обов'язково податися спочатку на ЕЕ а потім на PNP, наскільки я розумію.
-
Для тих, хто подався без ЕЕ - ось чітко пише на MPNP website Express Entry profile Please note that once you receive a base (non-EE) nomination, you cannot add an EE profile and switch to an enhanced (EE) nomination. If you wish to receive an enhanced nomination, you will need to withdraw your application, submit a new EOI, and reapply to the
-
Я вже чекаю 14 місяців, а ще федеральний етап. А там одразу попадаю на федеральний етап.
-
Я просто не дуже розумію інше Багато кто рекомендує іти через ЕЕ, там потрібен рік роботи та вище трохи англійська, то якщо ти вже підходиш по ЕЕ, навіщо додатково через неї іти по профілю SWM 👀
-
Звичайно потрібно. По гуманітарній програмі подаються ті, хто не може отримати ПР через звичайні програми. Якщо ваша аплікації вже in assessment, то чому б не почекати? H&C час розгляду понад 2+ роки буде десь. Ліміт всього 13,750 на 2024, 8,000 на 2025. А там вже понад 50,000 заявок
-
Це зрозуміло, тому я і запитую як саме відізвати провінційну аплікацію? У них на сайті такого пункту немає.
-
Це не прямо подача на розгляд вашої справи. Там теж треба пройти відбір
-
От який чат гарний, все більш розумію, дякую всім за історії, запитання та відповіді 🫡 Сподіваюсь таки все у всіх бажаючих вийде
-
Так, пригадую таке уточнення Дякую
-
Бо номінація від провінції додає додаткові бали до ЕЕ профілю. І тоді є якась доля вірогідності, що вас відберуть. Там теж відбір по балах.