Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Якщо що офіцер то виправить сам? Я додам пояснення мабуть
-
Пане @western9 , маю питання з приводу прорахунку кількості повних років фул тайму. Я заповнив аплікацію на номінацію маючи 10 місяців досвіду роботи та 6 місяців досвіду в Манітобі на момент подачі. Між роботами я мав перерву у 2 місяці. Я клеймив 1 рік роботи для ЕОІ. Був обраний через спец вибірку але набирав що з роком та без року досвіду 60 балів.Чи можу я скласти 10 місяців та 6 у цьому випадку?
-
Взагалі, перерваний досвід роботи для фактору 3 - то дуже контроверсійна справа. Комусь враховують, а кому ні. Дехто спілкувався із офіцером, то відповідь була така, що оцінюють самого апліканта та ті роботи. Якщо роботи були в одній індустрії, то можуть додати разом. Якщо вчора працював в ІТ, а сьогодні констракшн, то швидше за все такі роботи не дозволять сумувати для повних років.
-
Ні. Статус рісівд. Я просто вже довго намагаюсь докопатись до істини. Я клеймив рік, але кожен мені каже різне. Я телефонував на гарячу лінію жіночка МПНП сказала що я можу клеймити рік в такому випадку. Офіцер відповів дурницю якусь в імейлі хоча я конкретно поставив питання..
-
Я зараз згадала, що коли подала документи на номінацію, забула додати документ, що спеціаліст=магістр. Якщо я зараз додам через add еволюцію диплома Wes? Там написано, що диплом магістра. Норм, чи і так прокатить?
-
Доброго вечора! Хтось підкаже, скільки займає часу з моменту подання заяви на PR та отримання рішення? Цікавлюсь на майбутнє. Ще не подавали. Newcomers з дочкою.