Імміграція до Манітоби
-
Авжеж так неможна було! Але, що є, то є))) замість сертифікату про номінацію прикріпили LAA. Програма ж просто бачить, що чогось там прикріплено, та й все.
-
Ну соррі)))) але вірити треба! А то з глузду зʼїхати можна)))
-
Доброго дня, поділіться, моживо у когось була подібна ситуація: маю 11 місяців роботи в Манітобі на одну кампанію, на даний момент - працюю на іншу, при подачі на MPNP, попередній досвід в 11 місяців - не береться до уваги (так як, на новому місці є тільки місяць зайнятості)? Потрібно знову 6 місяців, і новий договір від одного роботодавця? буду вдячний за інформацію
-
Так
-
Це труба якщо ви на swo подавали та вам прийшов лист з запрошенням подавати повну анкету
-
Я тільки на днях збираюся завантажувати доки, наразі все сканую та збираю до купи. Хай вам щастить з намінацією
-
То треба її теж підгрузити. Я скачав з мобайл банкінгу за 6 місяців стейтменти, та взяв з банку бланк зі станом рахунку з печаткою банку
-
Досвід був офіційний. Складаєте резюме по кожнім роботам + довідка Ок-5 або ок-7 з пенсійного+ пояснення. Вельмишановний офіцер, я працював і сплачував податки ( див довідку). Проте не маю зв'язку з колишніми роботодавцями і сумніваюсь що фірма досі працює.