Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла я подала EOI і 30 квітня видали LAA, але саме з 10 балів від друзів (бо на той момент не було 6 місяців роботи) Виходить зараз я можу подавати тільки від друзів, а робота не є основним фактором, так як за неї не буде балів в adaptability, наскільки я розумію дякую
-
Я маю відпрацювати на одній роботі рік чи що ? Просто в сумі я вже маю 14 місяців стажу роботи в манітобі . Але по 7 місяців в кожного роботодавця
-
Я просто маю 7 місяців в одного і працедавця і 7 місяців і у другого . Зробити як бали за один рік стажу в манітобі . Я просто буду подавати на номінацію від працьодавця у котрого працюю зараз
-
Дякую, а де це шукати?
-
Доброго дня. Чи можна додати документи до вже відправленої заяви на візітор рекордс для дитини? Чи треба стару скасувати, а нову подати? Я шукала, де можливо додати документи, але не знайшла. Дякую
-
У мене є стаж 7 місяців на попередній роботі . Як я можу його підтвердити для програми ? Т4 підійде ? Чи потрібно щось спитати у роботодавця ? Дякую
-
Деяким дітям і не тільки, поряд з ворк пермітом, стаді пермітом чи візітор рекорд, видавали ще такий папір як temporary resident permit. Моїй дружині дали і цей папір, і ворк перміт. Синові, якому тоді було 6 місяців, той папір і стаді перміт.
-
Доброго дня . Не підскажете . У мене є друг в манітобі . Що мій друг повинен написати щоб підтвердите для балів по номінацій?
-
Я брала, заповнювали все на англійській. Прикладала обидва паспорти (старий по якому була, новий на який потрібно зробити довідку). Якщо потрібен апостиль, то оплатіть 14$ одразу, та вкладіть мані ордер у конверт також. Чула люди і без нього подавали. Чекали десь два місяці.