Імміграція до Манітоби
-
Так Щось все разом По перше, як вам і сказали, офіс повинен бути в Манітобі По друге, повернення податків по декларації, це не сплата податків, навіть якщо почати питати що ви платили податки тут Де це видно? Не про повернення податків, ще раз, про сплату.
-
Тобто ви маєте на увазі та організація в яку я оброщався щоб мені посчитали налоги які мені повинні вернути я должен буду внести цю адресу
-
За 2023 рік податкову декларацію треба було подати до 30 квітня якщо на пейстабі або до 15 червня якщо селф імплойд. Але всі заборгованості для обох категорій треба заплатити до 30 квітня 2024. Все що після зі штрафом. Тобто ви можете і в 2025 подати налоги, але якщо виявиться, що ви заборгували cra, то штраф буде за 12 міс.
-
Що ви маєте на увазі анкету яку анкету?
-
Так єсть ну я найшов бо Машку що ініціює про те що я получив возврат на суму так там написано що в Манітобі це все
-
Ви можете зараз подати податкову декларацію і заплатити штраф. З кожнем місяцем, штраф може збільшуватися www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/interest-penalties/late-filing-penalty.html
-
Ок дякую
-
Да роботодавець надсилав мені я подавався на такси тут в Манітобі мені прийшов возврат суми
-
А т4 вам роботодавець мав надіслати
-
У вас на фірмі має бути якись приватний кабінет(воркдей чи якийсь інший сайт), і в ньому можна загрузити. Мені ще фізично дублюють, поштою
-
А де можна взяти цю форму потому що я ображався за цей помощью до чувака який за мене це зробив І мені тільки прийшло письмо що мені возвратили там О приділено суму
-
Я точно хз як воно називається, бо в мене воно в розділі пеймент елекшн і там можна загрузити собі документ, він як платіжка. Ось як на прикладі
-
Так по формі те 4 я платив податки в Манітоба