Імміграція до Манітоби
-
Коли таке пишуть людям, які вже дано отримали громадянство, в тому числі із недіючим українським паспортом, і ще кажуть "дай підтвердження", то виглядає як кажуть канадці, rude. Зайдіть на сайт Canada.ca і прочитайте умови отримання громадянства Канади та знайдіть чеклист і подивіться, які документи потрібно 😁 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-canadian-citizenship-adults.html
-
Підкажіть будь-ласка де це прописано? Де можна знайти підтвердження?
-
Доброго ранку всім . Така ситуація: прилітає мій брат до мене , відповідно я вже маю ПР , буду подавати його по програмі "імміграція до Канади через близьких родичів". Питання таке чи обов'язково йому платити зразу за всю сім'ю ( дружину і двох дітей) ,якщо вони залишаються в Україні і вони ще не знають чи хочуть жити в Канаді . Чи можна йому спершу отримати ПР одному , а після того як вони оприділяться вже відповідно їм оформити ?
-
Дякую за відповідь То я вже подумала, можна щось пропустила і можна вже без окремих паспротів)
-
Діти мають свої паспорти
-
ПР-permanent resident
-
Ви отримали ПР з вклеєною дитиною у паспорт?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка. Якщо мама дитині паспорт буде робити в консульстві, то не треба додаткові документи ибо оновлення даних у зв'язку з новим законом?
-
Добрий день! Маю таку ситуацію. Я намагалася минулого року вклеїти візи дітям у паспорти, оскільки у мене не вийшло в 2022 році коли собі вклеювала. Ми прибули до Канади по електронній візі. Створила ще одну заявку на себе і додала дітей. Запит прислали тільки на мій паспорт. Однак я його не відправляла, так як вже мала візу. Дітям так нічого і не вийшло вклеїти в паспорт. Зараз ми вже отримали ПР. Однак в моєму кабінеті IRCC дитячі аплікації перейшли в статус withdraw , а моя refused. Чи матиму проблеми у майбутньому з перетином кордону чи подачею на громадянство?
-
🔫 User кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Ksusha Chobotok, @CryMeARiver666, @vlada_v_lade, @mykolay_k, Евгений Корниенко, Vi K, Андрій, @vgS1h23Dgh, @C_wex, @YevheniiPukhnatyi Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Елизавета кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Ksusha Chobotok, @vlada_v_lade, @CryMeARiver666, @mykolay_k, Евгений Корниенко, Vi K, Андрій, @vgS1h23Dgh, @C_wex, @YevheniiPukhnatyi Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot