Імміграція до Манітоби
-
Бігом
-
Або отримати біометричний паспорт, я так зрозуміла він є
-
Слоти/є
-
Вам потрібна віза
-
Хтось знає як можна поїхати до Європи якщо моя мама за помилкою взяла старий небіометричний паспорт коли ми виїзжали до Європи, тоді ми на кордоні отримали захист і нам дали тимчасову посвідку на проживання, через це вони мала змогу бути в Європі, але зараз вона вже недійсна і паспорт закінчується через два місяці? Якщо паспорт без біометрії, то потрібен Шенген для виїзду в Європу, а його зробити тут, як я прочитала, ще важче ніж отримати слоту на паспорт. Нам дуже потрібно потрапити до Європи до кінця серпня на декілька тижнів щоб побачити своїх родичів, які тільки виїхали з окупації, вони не мають візу до Канади, тож ми намагаємось просто зустрітись з ними там
-
Update: отримали ПР картки 🥳🥳🥳 eCoPR від 15 лютого. На картці лендінг: Калгарі, але весь процес проходив через Монреаль офіс. Отримали 2 картки для мене та старшого сина. Молодшого фото забракували🤪 пересабмітили. Чекати не знаю, який час
-
Не знаю мала слот в Іспанію і скасувала зараз думаю 20 годин 1000₴ в одну сторону... Пані з консульства казала їхати в Європу бо тут не зловите😁
-
Основне
-
І немає куди поскаржитись😁
-
То просто не знаю ,я розумію нас тут є 120 000 і всі хотять дітям зробити паспорт чоловіків відсіяли скільки їх там працює 10 чоловік не годин в день є 8 приймають що 15 хвилин в місяць 20 днів робочих що один слот з'явився на цілий місяць іто ніж натиснула годину воно написало уже зайняте
-
І що сиділа я ловила no chance