Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 311.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Полина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    🔫 Полина кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Андрій, Л Л, Iryna Polianska, Olena, @manfromthenorthwest, @myroslaff, Николай, @DimaDalian, Vladyslava Karpuk, @Uncle_Ru Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t577736170T Offline
    t577736170T Offline
    Iurii Shykota
    wrote on last edited by
    Це різні речі. Досить нерозумно не скористатись перевагами FHSA. Не відкриває RBC - відкрийте в CIBC чи Scotia.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle_Ru
    wrote on last edited by
    Порадьте що можна зробити. Подавався сину на wp тут в Канаді, коли він досяг 15 років, прийшов запит на біометрію, але на той момент він не отримав свого паспорту, то ж біометрію не вдалось здати вчасно, про це я повідомив IRCC через лист і дзвінок, де мою інформацію вислухали і відповіли, що я можу подати заявку на wp пізніше. Через декілька місяців прийшов лист про те що моєму сину відмовлено у wp, через те що він не здав біо. Пройшло ще декілька місяців і в кінці березня, маючи новий закордонний паспорт я зробив нову заяву додавши пояснення, про попередню ситуацію, про те що в дитини не було в наявності паспорту (він вʼїхав до Канади по паспорту матері), тож просто не міг фізично здати біо. Ми мали апоінтмент до Service Canada і там нам це пояснили. Я вказав і цю інформацію. Вибачився, що не дотримався правил і попросив вдруге розглянути мій запит і надати моєму сину запит на здачу біометричних даних. Через 1,5 місяців я отримав відповідь, щось на кшталт, я розглянув ваш запит і інформацію що ви надали, моє рішення залишається без змін, ваших пояснень недостатньо. Якщо зʼявляться нові пояснення інформація тощо, подайте новий запит і підтвердження оплати. Це вже друга відмова для мого сина по wp. ПИТАННЯ-ЩО РОБИТИ ДАЛІ? Дякую наперед!
    1 Reply Last reply
    0
  • t819535728T Offline
    t819535728T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, можливо знаєте, якщо ми не відправили мані ордер за апостиль? Це повідомлення побачила вже після того як відправили форму до конс-ва Ізраїлю. Ми теж не громадяни Ізраїлю, були там тимчасово. Потрібно якось додотково відправити мані ордер? Чи вже потім зробити апостіль, як отримаємо довідку? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Подавати на перміт знову, але дуже правильно все пояснити для чого саме робочий перміт. Син має стаді перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    А які переваги FHSA? Якщо максимум можливо 8000 відкласти на рік? Який будинок чи кондо ви зможете купити? А за цей час можливо вже и ПР отримати. І набагато краще RESP відкрити, бо там гавермент 20% добавить. IMHO.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Вам надішлють імейл, в якому запросять данні кредитної картки. Ви їм відповісте, вони знімуть з картки 14$ за апостиль, та й все))) в нас так було
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Canada Post має кур'єрські послуги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1936121747T Offline
    t1936121747T Offline
    Наталия Жуняк
    wrote on last edited by
    Ми відправляли платили доп. Послугу щоб слідкувати де знаходиться паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, хто стикався. Як зручніше та правильніше відправити паспорт для того, щоб в нього вклеїли Канадську візу? Чоловік отримав новий паспорт, подавали ще раз на візу, ось прийшов запит на паспорт. Питання в тому, щоб надійно відправити паспорт, щоб він не загубився)))) або можна просто відправити Canada Post та не заморочуватися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle_Ru
    wrote on last edited by
    Так має
    1 Reply Last reply
    0
  • t608117163T Offline
    t608117163T Offline
    Kateryna Holovenkina
    wrote on last edited by
    А нам ніхто не писав, тому мали відправити все наново на чоловіка. Ви також все у паперовій версії висилали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t608117163T Offline
    t608117163T Offline
    Kateryna Holovenkina
    wrote on last edited by
    Потім на жаль нічого вони не зроблять, бо апостиль проставляється прямо в Ізраїлі і потім їде у Торонто, мені так пояснили. Мені були поставили, а чоловіку ні, тому сказали відправляти заново все і прикласти мані ордер. Ви можете зателефонувати до них і вам пояснять також. Бо ми тоді вже на руки отримали, а ви тільки відправили, може можна щось дослати ще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Через canada post в них є доставка експрес. Купите два конверти, щоб надіслати туди і назад. Восени було 56 доларів за два конверти. Доставка три дні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Доброго дня, це тільки я не можу зайти на портал вже 2 дня. Помилка "sorry, an error occurred while processing your request"?
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Я так декілька разів відправляла, але зараз хвилююсь, щоб не загубити паспорт через звичайну таку відправку
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Я можу про цю послугу спитати у будь якому відділенні Canada Post?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uncle_Ru
    wrote on last edited by
    Хоче працювати влітку на парт тайм
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.