Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім! Хто вже довше проживає в Канаді, напишіть, будь ласка, мені в приватні повідомлення, яка якість початкової освіти? Люди поприїжджали і розказують, що наука дуже слабка....Таке враження, що виховують робочу силу, яка не має мати особливих інтелектуальних здібностей... Буду вдячна за зворотній зв'язок. Всім гарного дня!
-
Дякую 🌷💐 і в мене питання, якщо хтось допоможе розібратися з оцим всiм - буду дуже вдячна. Ми виїжджаємо iз Сербії на машині через Угорщину до Австрії (У Відні літак до Парижа) - це все в один день, у Парижі 2 ночі та літак у Калгарі, і наступного дня – літак у Вінніпег. як це все вказати в arrive can?
-
там запитання, чи ввозите ви суму більше 10 тис доларів, коштовності, і так. далі. Далі при проходженні в ареопорті при самореєстрації на сенсорній панелі мене запитали, чи ви хочете внести зміни в декларацію, якщо ви забулися задекларувати ще щось і все.
-
ви декларацію заповнюєте в ArriveCan. Можу описати, як було в Монреалі. Далі перед виходом на еміграційний контроль, є сенсорні панелі, там зчитується паспорт, вас фотографують, ще раз запитають про декларацію. Далі до офіцера, вам дають талончик і по ньому ви йдете до вільного вікна, де вам видадуть ворк перміт. Черги бувають різні,в середьому 20-30хв на людину. Швидше пройти, чи зробити, бо ввас відправлення літака, такий аргумент для офіцера не діє, тому беріть час із запасом.
-
Підкажіть, будь ласка, які папери і бланки потрібно заповнювати перед посадкою на літак до Вінні аби в аеропорту це зайняло менше часу? Чула про додаток едекоарація і про бланки з декларуванням. Розумію, що це є на санада.ка Поділіться досвідом вашого польоту
-
Підкажіть, будь ласка, які папери і бланки потрібно заповнювати перед посадкою на літак до Вінні аби в аеропорту це зайняло менше часу? Чула про додаток едекоарація і про бланки з декларуванням. Розумію, що це є на санада.ка Поділіться досвідом вашого польоту
-
Можна і так, скажу Вам те саме що нам полюбляв казати викладач в льотній академії "Зберігайте спокій, безвихідних ситуацій не буває, просто треба добре подумати"
-
Якщо виникнуть питання то кажіть правду, що той хто вписував, переплутав. Відразу не виправили бо не помітили/забули/думали що не можливо. Саме головне що ви вакциновані, і це факт. От деяким людям в дозволі на роботу ставили дату видачі і дату закінчення одним днем, ото реально трабли
-
В мене для Вас пропозиція, якщо Ви так переживаєте. Я особисто вашої ситуації не знаю, але скоріше за все Вам до подачі на PR ще не один місяць. То спробуйте ревакцинуватись в Канаді, або зробити бустерну вакцину і буде у Вас канадський сертифікат і не будете так перейматись.