Імміграція до Манітоби
-
Так, але це була робота в саду , навіть не пам'ятає назву села . А також на заводі. Але це була мультивіза, а не робоча
-
Можу сказати з свого досвіду, в нас двоє людей, чоловік головний аплікант, ми всі документи заповнили та відправили, але вони ще раз прислали на мене до запит, на ті самі документи, тому мені довелося розписати усі 10 років, дуже чітко день в день, що я робила та де була, якщо є такі дні де не працювала, я вказувала не працювала, і це пройшло. Не знаю, можливо це я так собі подумала, що їм перше не підійшло, але довелося переробити.
-
Будуть. Це і є підтвердження годин
-
Доброго часу. Є питання , якщо подалась по SWO прикріпила референс до якого числа працюю і тд, та швидко знайшла нову роботу. Тобто я йду з однієї відразу на нову чи потрібно мені також писати листа про те що я швидко знайшла нову роботу? Дякую за інформацію
-
Дуже перепрошую, але( чекаю капці): мій останній коментар, якщо цікаво, щодо Consulate.Без Е-черги, на оформлення будь-якого документу, ви не маєте права, якщо як не без «особистої», «індивідуальної» домовленості в жодному консульстві. Чи йдете напролом і на свій ризик. Якщо є апойтмент-ви маєте право подати документи в те консульство, де зловили слот(на будь-яку послугу, згідно апойтменту).Якщо подали там документ-то там його і отримаєте.Якщо йдете у Ва-банк(жива черга на подовження чи ще що)-будьте готові до боротьби.Але.Консульство України-це послуга для громадян України, не залежалі від нічого.Тим паче, від провінції, чи ще чого.Я не кажу нічого, чого не прописано у законі.Це на роздум кожного.Не сперечаюсь, що деякі консульства без додаткових «люлєй» не працюють із задоволенням.Але.Хочу донести інше: ви-в Канаді,тому, якщо є апойтмент-йдіть і вимагайте, домовляйтесь, якщо ні-бронюйте.Ми всі тут рівні для них, тим паче, для наших😎.Вибачте.Всим успіхів.
-
Коли закінчується акція для швидкозакінчующихся воркпермітів?
-
Я просто чекаю на Номінацію і буду радий отримати її якомога швидше. Вже чекаємо дуже довго
-
Я мав таку ситуацію (SWM) Звільнився але вже мав джоб офер з іншої роботи і перейшов на нову (була ліпша компанія і зп) без пробілів. Номінація була на руках, і я був вже на федералці. MPNP повідомив через вебформу коли вже вийшов на нову роботу в той же тиждень, через тиждень вислали номінацію з новим роботодавцем. Не рекомендую так робити, є ризик, просто в мене вже виходу не було а краща робота була в кишені то ризикнув😏
-
Вибачаюсь а що анонсували приїзд консула?
-
Так На сторінці ФБ Консульства України в Торонто є пост ну і звичайно на офіційному сайті