Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Vladimir Pogarsky! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Заповнюю другий етап заявки на номінацію і не знаю що робити . Вказала суму кредиту в нас він 17000 на 72 місяці та що маємо гроші на рахунку 14000 і мені видає що в нас недостатньо грошей для номінації для 3 людей . Тобто мою зарплату та чоловіка взагалі не враховує . Чи можна вказати лише місячну суму виплат по кредиту чи то буде помилка. Може хтось стикався підкажіть як краще.
-
Мені через два тижні відповіли, але вони не пишуть що дозволяють, а просто пишуть що добавили ваш новий офер до анкети
-
Доброго дня )маю питання ,стосовно мого чоловіка ,він не головний аплікант ) 30 квітня був останній день мого чоловіка на старій роботі (Вектор Корозіон фірма ), тобто в його звільнили тим днем ,потім була спроба на новій роботі неділя (рівно 7 днів )в Манітоба Гідро ,не вийшло і потім пошук роботи довгий і за цей час я аплікувала на ЕІ , і ось завтра ,майже рівно через місяць він повертається на ту саму фірму з якої має звільнення (Вектор Корозион), тобто скоріш за все вони його наново оформлювати будуть ) як мені все це правильно звітувати на ПР , які їм зміни внести ?! Що знову працює в старій фірмі ?! Хочу порядок в аплікації і не допустити помилок ,бо сподіваюсь от от буде номінація , а ми про роботу їм ще нічого не сказали (втратили ,потім знову повернувся ).
-
Вітаю) Народ, Świadectwo pracy від польського роботодавця , підходить для PNP?
-
Воно і не буде вам враховувати автоматично вашу місячну зп. Це офіцери приймуть собі до уваги. Мати у висновку мінус, якщо ви вказуєте кредит на авто - це ок, не переживайте Воно буде писати, що бажано мати таку то суму на сім’ю, але вас спокійно пропустить далі. Ну це якщо ви по SWM йдете.
-
Ох, ми сьогодні, нарешті, отримали наші PR cards! 22 лютого був eCoPR, і от, через три місяці, приїхали картки 😃😃😃 Телефонувала їм один раз — через 1,5 місяці очікування, як в інструкції йдеться. Сказали чекати. От, дочекалися. Урааа!
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка. 1. Я заповнюю дані про освіту, атестат про загальну середню освіту отримала в коледжі у 2015 р., диплом молодшого спеціаліста у 2017 р.. Тому на бакалавраті вчилася тільки 2 роки. Чи буде правильним, якщо я освіту цю вкажу як three or more years secondary degree?
-
Дуже дякую))))/
-
Тоді вказувати як 2 post secondary sertificate?