Імміграція до Манітоби
-
Так само 👀
-
Через провінцію є теж імміграція, яка не потребує профілю ЕЕ
-
Вам треба самостійно прочитати про федеральні та провінційні програми, щоб розуміти про що йде мова. Бо трохи дурна розмова виходить. Для федерадьних потоків ЕЕ рахується досвід закордоном на ТЕЕР 0-3, тобто і без канадського можна, але там ще мільйон факторів, які треба підтвердити, мова, освіта, кошти (більше ніж провінційний) і тд. Якшо ви самі не можете розібратись, на яку імміграційну програму краще подаватись, то ніхто вам тут не підкаже більше
-
Доброго вечора! Поділіться, будь-ласка, досвідом - якщо на провінційному етапі моя заявка висить в статусі Received, то чи треба писати імейл до MPNP, щоб нагадати про себе і пришвидшити розгляд?
-
Доброго вам здоров'я Підкажіть будь ласочка дуже важлива інформація на зараз питання таке сім'я отримала візи дозвіл на роботу в Канаді були у січні місяці Потім за обставин повернулись до Європи де жінка народила І що тепер робити далі щоб знову повернутися до Канади Я маю на увазі які робити рухи для новонародженої дитини Дякую всім.Слава Україні.