Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую всім за цікаві ідеї. Може хтось знає, чи можна засабмітитися на федеральний етап депендента, маючи його діючий паспорт лишень місяць? Чи розглянуть таку аплікацію?
-
Я б ще написала пояснення, що ви виготовляєте паспорт (без подробиць про невіддавання) і дозагрузите його. Але тут двояко. Вони відкриють вашу аплікацію не раніше, ніж через 3 місяці, і тоді побачать, що паспорт вже недійсний і можуть дати місяць на вирішення питання. За цей місяць ви можете ще раз підгоузити прохання про від номінування, бо ще не виготовлено/не доставлено. Або чекати. У вас є 6 місяців після номінації на підгрузку на федеральний етап
-
Dmytro @western9 Добрий день! Питання про ДИПЛОМ. У мене 2 дипломи, молодший спеціаліст та бакалавр Рік закінчення 11 классу школи 2016 Коледжа 2018 Універу 2020 Чи рахується 1 рік і 10 міс навчання (так вказано в документі) як 2 роки навчання? Чи можна вказати що я маю Two post-secondary certificates of at least two years each?
-
Як турист вона має право тут бути 6 міс. Якщо ви її хочете із собою подавати, то як дружину. Бо для комон лоу, ви повинні прожити рік, і довести це спільним рахунком і спільним договором оренди. А як дружина, вона може подаватись на ворк перміт (там є окрема подача, коли в чоловіка є ворк перміт). Тоді вона зможе працювати.
-
Підкажіть будь ласка чи все це обовʼязково треба робити якщо новий перміт дали рівно на попередній строк? І якщо знаєте який термін дається на це? І чи можна щось з цього зробити онлайн? Дякую
-
Ви вказуєте шо маєте бакалавра І все
-
Three or more years post-secondary degree
-
Three or more year post-secondary degree? Навіть якщо я фізично навчалася 2 роки в універі? … В моєму дипломі написано що тривалість бакалавру 3 роки 10 місяців, та я закінчила швидше бо половину зарахували зі спеціаліста ( схожі економічні спеціальності) Якщо бакалавр вище спеціаліста, то виходить писати тільки його… До цого я була впевнена що можу вибрати дві освіти і клеймити 115 балів замість 110 чи 100 балів.. Дякую за відповідь
-
Я шукала де тільки могла який строк паспорту має бути для подачі на федеральний. Не знайшла. Але Канада приймає паспорти які дійсні не менше як 6 міс, якщо менше просять новий. І в цьому чаті бачила повідомлення дівчини що на фед етапі її попросили надати новий паспорт дитині , тому що той що є зараз дійсний менше 6 місяців