Імміграція до Манітоби
-
Якщо SWO для українців з вибір.закінчилась
-
Доброго ранку,підскажіть будь ласка,думала йти по СВМ,але без причини звільнили з роботи після 9 місяців ,яку программу краще обрати,щоб знову не чекати 6 місяців на ін роботі
-
А якщо чоловік працює руфером,але рік вже відробив безперервно і має мало балів,біля 600,чи варто подаватися?
-
Не можу розібратися в чому причина. Що б не робила але воно залишається без змін
-
Звісно. Бо може бути вибірка тільки для руферів.
-
Але наскільки я знаю. На федеральному рівні один з подружжя має мати дійсний тест з мови
-
Так
-
Третій наче теж можна не здавати,вірно?
-
Teer3
-
Мова в нього А1 з натяжкою,чи не знаєте в якому Teer roofer?можливо він зможе не знавати той тест..
-
привіт) може хтось вже стикався з цим і підскаже. коли отримала новий Work Permit, продовжили до 2027 року, але у чоловіка в той же час лишився старий до 2025 року. в нас одна health card на двох, то чи можливо мені змінити її, а в нього лишиться стара чи як? і за яким номером можна зателефонувати і повідомити про оновлення данних, щоб оновити health card?
-
Дуже дякую за відповіді🙏Ще одне питання,якщо мене звільнили,написали "без причини",просто було скорочення і пішли 3 українки з фірми,то чи можу я ставати на допомогу по безробіттю,чи то буде великий мінус під час подачі на ПР?