Імміграція до Манітоби
-
В цій таблиці просто не розписані деталі
-
В бали рахується весь безперервний досвід за останні 5 років, який ви можете підтвердити
-
-
You must have graduated in the past 3 years from a designated post-secondary institution in Manitoba from a full-time program of at least one year/two semesters in length. Напишіть до MPNP чи така програма підійде. Саме та програма триває 8 місяців тільки.
-
але от це спочатку перегляньте, там все є www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8
-
Вам потрібний буде employment verification letter від роботодавця з підтвердженням, що ви працюєте і працюєте стабільно плюс ваші пейстаби за весь період. З приводу як порахувати досвід: я не рахувала, бо взагалі його не клеймила, в закріплених є всі чеклисти і по пошуку в чаті "робота перерва" або "досвід перерва" все вже розказано сотнями людей) Зразок листа від роботодавця також буквально пару днів назад був тут
-
SWM передбачає що ви маєте працювати 6+ місяців full time permanent (не менше 30 годин на тиждень), і продовжувати працювати на цього ж роботодавця). Я прикріпила лист з роботи де вказано що я працюю фултайм, перманент, з кількістю годин в тиждень, обовʼязками і зп. Я запосила у hr лист для подачі на pr - вони мені його підготували.
-
Тут є різні кейси, комусь враховували досвід з перервами, комусь ні, я зараз по пошуку глянула. Але це дуже непевно, тому що офіційно досвід саме безперервний рахується. Тому дивіться, чи вирішальні для вас ті бали за досвід, чи за 5 місяців краще тест з французької здати на мінімум і таким чином підтягти те, що не вистачає)
-
Просто, пані, я просто шукав роботу... я хочу отримати гроші, щоб жити... тому дякую
-
Вітаю. Можливо хтось щось зможе підказати по моєму питанню, буду дуже вдячна. Працюю фултайм на одного роботодавця вже рік, не контракт. Лист про постійну роботу з відділу кадрів маю. Мусила виїхати з Канади на один місяць по сімейним обставинам. Звільнення не було, по документам відпустка, але по пейсліпах видно, що в той період часу не працювала , відповідно 30 год на тиждень не було. На жаль, знову маю виїхати з Канади на тиждень, з роботи відпускають без проблем, знов відпустка, відповідно знову буде видно, що годин не вистачає. Чи є можливість при цьому всьому все таки податись на пр? Чи все ж це розрив досвіду і кожного разу треба починати з початку?
-
Якщо ви в штаті й працюєте фул-тайм, це рахуватиметься як відпустка. Ніхто не вираховуватиме з ваших пейстабів чи ви кожен тиждень працюєте усі дні.) Головне - коли перевірятимуть вашу роботу й дзвонитимуть роботодавцеві, якщо ви у відпустці - щоб він сказав, що ви у штаті, просто взяли відпустку (а не подалися, наприклад, від роботодавця, а потім звільнилися). А так можете спокійно собі їздити у відпустки.
-
Ласкаво просимо Хто може знайти мені роботу Шукаю роботу на повний робочий день Дякую, тисяча подяк
-
Скажіть, будь ласка, як ви додавали фото на федеральному етапі? Чи можна об'єднати передню сторону і задню з підписом в один файл ?
-
Дякую. А не знаєте часом, після подачі коли можна виїхати знову? Проблема в тому що я мушу їздити кожні півроку, важко це поєднати. І на рахунок зміни роботи, на якому етапі це можна зробити, наприклад, якщо є варіант кращий по заробітній платі та вища посада?