Імміграція до Манітоби
-
Хто може подати заявку на відкритий дозвіл на роботу?Ви можете мати право на відкритий дозвіл на роботу, якщо ви: є іноземним студентом, який закінчив визначений навчальний заклад і має право на програму дозволу на роботу після закінчення навчання є студентом, який більше не в змозі покривати витрати на навчання (недостатній студент)маєте спеціальний дозвіл на роботу від роботодавця та зазнаєте зловживань або ризику зазнати зловживань у зв’язку з вашою роботою в Канаді подав документи на постійне проживання в Канадіє членом сім'ї особи, яка подала заяву на постійне проживання є дружиною або цивільним партнером кваліфікованого робітника або іноземного студентає чоловіком/дружиною або цивільним партнером заявника Пілотної імміграційної програми Atlantic є біженцем, заявником на отримання статусу біженця, особою, яка перебуває під захистом, або членом їх сім’їзнаходяться під наказом про видалення, який не має законної сили є власником посвідки на тимчасове проживанняє молодим працівником, який бере участь у спеціальних програмах
-
Who can apply for an open work permit? You may be eligible for an open work permit if you: are an international student who graduated from a designated learning institution and are eligible for the Post-Graduation Work Permit Program are a student who’s no longer able to meet the costs of your studies (destitute student) have an employer-specific work permit and are being abused or at risk of being abused in relation to your job in Canada applied for permanent residence in Canada are a dependent family member of someone who applied for permanent residence are the spouse or common-law partner of a skilled worker or international student are the spouse or common-law partner of an applicant of the Atlantic Immigration Pilot Program are a refugee, refugee claimant, protected person or their family member are under an unenforceable removal order are a temporary resident permit holder are a young worker participating in special programs Лише така інформація на сайті зараз.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка треба завіряти нотаріально копію диплому для подачі на MPNP SW?
-
Вітання! Хто отримував довідку про несудимість з Ірландії? Поділіться, будь ласка, досвідом? Що треба робити і скільки це зайняло часу ?
-
В різних провінціях різний термін перебування на як ви кажете "середній категорії". В Манітобі це 15 місяців, є провінції де 24 місяці. Але якщо приїдете з інтермідіат то там вам теж видадуть такі ж. Я можу помилятися, а краще просто подзвоніть в відповідний орган провінції типу MPI
-
#timeline 28.04.2023 - Подача на номінацію 10.06.2023 – Номінація 1.08.2023 – Подача на федеральний етап 11.11.2023 ‐- AOR + запит біо + link account 11.01.2024 - Запит на документи (paystubs, letterofemployment, т4) 15.01.2024 - Відправлені документи за запитом 19.01.2024 - Запит на медицину 25.01.2024 - Медицина здана 31.01.2024 - Медицина підтягнулася в акаунт 3.02.2024 - Pre arrival letter 13.05.2024 - Portal 1 5.06.2024 - Portal 2 7.06.2024 - eCoPR
-
Це архіскладне запитання. Насправді, після зупинення CUAET всі опинились в однакових умовах. Звичайно, можна подаватися на новий open work permit, додавати певні пояснення-клопотання тощо. Чи будуть всім масово відмовляти якщо це не LMIA? Особисто я так не думаю, адже IRCC тоді створить тисячі нелегалів, яких буде неможливо депортувати. А депортувати ніхто не буде до завершення війни. Тобто, уряд буде мати певну дилему: чи надати знову новий відкритий перміт чи очікувати масових аплікацій на біженство через те, що людина не може отримати LMIA тощо. Знайомі подалися на новий перміт після 30.04.2024, відповіді ще не має, але заявку взяли в роботу. Буду тримати в курсі.
-
Я вже заскучила за такими повідомленнями. Безмежно радію за вас Дякую що ділитись,це надихає
-
Я знаю Щиро дякую, що допомогли і допомагаєте багатьом.
-
Серпневі ждуни! Є світло в кінці тунелю!))) Мій Timeline 12.07.23 EOI 13.07.23 LAA 14.08.23 Documents are submitted 28.05.24 MPNP: Assessment in Process 08.06.24 MPNP: Assessment Complete 09.06.23 Nomination Далі ще непростий етап, але вже дихається легше. Дякую засновникам групи і всім учасникам за допомогу!
-
Так, я вже чекаю на нові перміти, подалася ще в березні. Вам особисто дуже дякую за допомогу, ви мені стільки корисної інформації надали, поки заповнювала ту аплікацію)) Ви найкращий!
-
Ще один #timeline від учасниці нашої групи. Пропустив, коли був у відпустці 03.21.2023 EOI 04.26.2023 application submitted to MNP 06.01.2023 Nomination 06.20.2023 submitted to Federal 11.09.2023 AOR 11.16.2023 Medical request 01.30.2024 Biometrical collection request 02.29.2024 Biometric completed 04.16.2024 request IMM 5669 CV/RESUME in relation Master/PhD studies Military records 05.02.2024 Portal 1 05.27.2024 Portal 2 05.29.2024 eCoPR, Montreal