Імміграція до Манітоби
-
Прикро одне,що багато українців( мої знайомі) залишають Канаду,бо не витягають проблем з документами . А те що робить КУК і українська діаспора-це величезний вклад,за що величезна ПОДЯКА
-
На скільки я розумію, то проблема документів не щезне в інших країнах. Так, наприклад, Німеччина видасть внутрішній документ, який дозволить певний час залишатися в країні, але для імміграції цього недостатньо. Кажуть, що аналогічно із Польщею. Зараз всі, хто має статус UKR, повинні жити в межах Польщі і не мають права виїжджати за межі країни. Я вже неодноразово писав, якщо людина не може податися на ПР через відсутність документів чи неможливості їх поновлення, то варто глянути на подання на біженство.
-
IRCC's detailed announcement shows that the total refugees and protected persons admitted will go from 76,115 in 2024 to 72,750 in 2025 and 2026. Even more drastic, the admissions of applicants on humanitarian and compassionate grounds will be reduced by almost half, from 13,750 in 2024 to 8,000 in 2025 and 2026.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи такий афідевіт підходить до перекладів дипломів?
-
Дякую) І скажіть будь ласка чи треба перекладати дипломи за неповну середню освіту?(школа 1-9клас)
-
а яку саме вебформу ви юзали? бо хочу додати довідки про несудимість які не додавала, але номеру справи не маю
-
Тут є така чудова покрокова інструкція. Але це треба зайти в пошук, ввести ключове слово.