Імміграція до Манітоби
-
Як я тепер можу змінити цю інформацію, якщо мою аплікацію по ЕОІ вже аппрувили й я на етапі подачі документів. Дякую.
-
Ми подалися 28 березня я отримала новий ворк перміт 31 травня а хлопець 5 червня зовсім недавно
-
Ставите завершення попередньої роботи наприклад 25/06/2019 а початок наступної роботи 25/06/2019 і додайте лист пояснення, що 3 дні був перехід з однієї роботи на іншу.
-
Отже ви ще щось не коректно вказали. Зв'язати два місця роботи можна вказаним вище чином. Пояснення додайте в форматі pdf, там де грузити документи.
-
Дякую. А що в листі треба писати?
-
Потрібно мати хоч якусь суму заощаджень. І її вказувати. Ваша заробітна плата візьметься до уваги офіцером по цій програмі.
-
Привіт, подаюся по SWM потрібно вказати суму грошей. Наш дохід лише зарплати і заощаджень немає. Вказувати нуль чи суму наших зарплат за місяць? Просто я не розумію як правильно
-
Пробачте, але якщо зовсім немає грошей, то можуть виникнути питання як Ви далі плануєте оплачувати хоч би й сам процес іміграціі. За одного ~1500$
-
А якщо немає грошей і підходить лише ця програма
-
Ну а як Ви готівку підтвердите? В руках сфотографуєте ?
-
Ваші гроші повинні бути на рахунку близько трьох місяців. І обовʼязкові документи на підтвердження коштів - виписки з банку. Готівку ніяк не підтвердити.
-
Чи потрібно підтверджувати з банку
-
Наприклад 5 тисяч це готівка
-
В нас двоє дорослих і четверо дітей. Чоловік заявник, я працюю за викликом по вихідних. Чи 3000 буде не замало?