Імміграція до Манітоби
-
Не з нашим еврейським щастям🤣
-
Доброго дня. Маю декілька питань. Трошки бекграунда: Я працюю трак драйвером вже 6 місяців, але останній місяць мені не дають диспеч, тобто роботи фактично немає, хоча я офіційно в них працевлаштований. Тож мене цікавить 1. Чи вважатиметься це як 6 month of continuous employment? 2. Якщо я зараз зміню роботу (працюю на одну компанію 6 міс та 4 дні) без перерви на пошук роботи, то чи втрачу я можливість подавати ЕОІ? Чи потрібно мені буде чекати 6 місяці в знову? Дякую за ваші поради☺️
-
Ну вибираєте відповідну категорію, і також пишите листа пояснення чому ви вважаєте, що вам необхідно надати новий відкритий перміт. Нагадаю, що для тих, хто подався на ПР, є можливість податися на bridging open work permit. Навіть ті, хто отримав номінацію, також можуть спробувати податися на bridging open work permit, але потрібно лист від MPNP.
-
1. Теоретично можна вважати continuous employment, але MPNP завжди зможе перевірити paystubs, де буде вказана кількість годин. Хоча якщо навіть ви завтра пройшли вибірку, але продовжуєте працювати, то мама номінація буде за 6-9 місяців, то ви маєте там же працювати і наздоженете години. Пейстаби переважно просять за останніх 3-6 місяців. 2. Все з початку. Краще пройти вибірку, здатися і тоді вже міняти роботодавця згідно процедури.