Імміграція до Манітоби
-
Олександра, дякую! Можливо, у Вас є посилання на сторінку, де я б могла детальніше про це почитати?
-
Я читала на сайті IRCC, що з таким WP можна навчатися on line або ж на курсі до 6 місяців (навіть фул тайм). Але в навчальному закладі вам точно скажуть
-
Дякую за відповідь! Курс, який мене зацікавив - це курс по 3 години на день (вечірній час, онлайн). Тривалість - 3 місяці. Але в дозволі на роботу стоїть обмеження: prohibited from taking any academic, professional or vocational course. Я не впевнена, чи обмеження розповсюджуються на короткострокові онлайн курси.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи дозволено українцям, які приїхали в Канаду за програмою CUAET та мають open work permit, вчитися на курсах при університеті? Дякую!
-
Отримав до десятка приватних повідомлень. Відповім всім відразу. Цей чат був створений кілька років тому як основний комунікаційний канал для аплікантів , які подавалися на імміграцію через КУК по програмі ознайомчого візиту. КУК має прямий зв'язок із MPNP і старається донести оперативну інформацію до всі учасників. Якщо ми постимо тут інформацію, то вона на 99% коректна, оскільки за період 2015-2022 року через провінційну програму за підтримки КУК іммігрували десятки, якщо не сотня людей. КУК безпосередньо брав участь у розробці CUAET та змін до MPNP. Але якщо учасники більше вірять всяким платним блогерами, то це ваша справа. КУК не є комерційна організація і ніколи ніяких грошей не брав та не бере.
-
Дякую
-
Добрий день ! Ми мали 4 години 20 хвилин на пересадку в Торонто. Черга була велика на work permit, поки його оформили та все перевірили, кожну букву і цифру, щоб не було помилок , поки перевірили ручний багаж, у нас залишилось 20 хвилин до наступного літаку до Вінніпегу. Добре, що рейс трошки затримали, то ми все встигли 😉
-
Попросіть від власників апартаментів лист підтвердження, що Ви дійсно проживаєте за такою то адресою з такої то дати.