Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Я просто думала, що за канадський досвід можна отримати додатково за рік відпрауюцьований , а воно просто рахується загалом ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    @western9 Пане Wes. Маю таке питання. Після 9 місяців очикування змінився статус провінційної номінації на assesment in process. Вчора увечорі по пошті прийшов новий перміт основному апліканту. Питання, что підгружати його зараз, что вже дати їм додивитись заявку? Дуже хвилююсь зробити будь який рух що знов затягне розгляд. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263790816T Offline
    t5263790816T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Рахується загалом, бо поки ви знаходитеся в Канаді ваш попередній досвід в Україні зменшується, тому що рахується досвід лише за останні п'ять років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Можна 2. Рахуються повні роки. На прикладі вище там з перервою в 1 місяц ніяк не може бути 5 повних років. Тільки 4.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Poidyn
    wrote on last edited by
    Тобто якщо в Україні чи будь-де працював рік, а потім перерва рік і знову працював рік, то не можна клеймити 2 роки досвіду, бо перерва є?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary Poidyn
    wrote on last edited by
    Ху..х стало легше) а референс лист мусить бути чи достатньо робочого контракту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1241818417T Offline
    t1241818417T Offline
    Kseniia Zharykova
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка, стосовно previous stays . В пошуку такого не знайшла і відео не зовсім підходить для моєї ситуації. Ситуація наступна: я з чоловіком прилетіла у Вінніпег 25.03.2023. В травні (29.05.23) повернулася додому, забрати дитину, бо довго чекали на візу. Приіхала вже з дитиною у Вінніпег 20.10.23. У вкладці я вказала що мій previous stay був з 25 березня по 29 травня. Також написала пояснення щодо цього. Тепер питання: 1)в документах, які я маю прикріпити стосовно цього візиту має бути штам в паспорті, я так розумію. В мене є тільки штамп першого візиту, 25 березня. Коли іхала з дитиною в жовтні- штамп з датою (20/10)є тільки в паспорті дитини. 2) у вкладці , де треьа прикріпювати документи дати чомусь змінені, не такі як я вказала у previous stays. Замість from 25-mar-2023 to 29-may-2023, там Mar 23 - May 23. Допоможіть, будь ласка, бо я не розумію, може я невірно зрозуміла щось. Чи взагалі, можливо, не вказувати цю відсутність та просто як у відео зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Л Л
    wrote on last edited by
    27 серпня все без змін
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Штам на виїзд не ставиться. Дати у місяцях та роках, а не точно до числа. Багато хто не вказував ці короткотермінові поїздки, і робив як у відео. То як ви вважаєте собі за потрібне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    MPMP account> add document
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    А там і немає 5. Там є умова 4 або більше. То 4 влазить в найкращу категорію по балам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Я знаю. Але люди ставлять в EOI 5, а потім інформація в заявці на номінацію не співпадає, і треба писати пояснення і нервувати, щоб не було проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Добрий вечір при заповнені анкети на федеральний етап. Пункт про подорожі Потрібно писати всі міста де були навіть якщо був 1 день як транзит ? Дякую на перед
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Навіть якщо у вас 5 із 5 років стажу для фактору 3, краще клейміть 4 із 5 адже за це і так дають максимальні бали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263790816T Offline
    t5263790816T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Пару днів назад була дискусія з цього приводу. Погляди розділилися. Хтось вважає, що треба вказувати всі країни, де був навіть транзитом. Інші вважають, що треба вказувати тільки кінцеві пункти подорожі. Бо це додаткове інформаційне навантаження, яке нікому не потрібне. Якщо вказувати всі міста, в яких людина була транзитом, то це взагалі буде "нескінченна поема".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Мені відштовхуватися від дати офіційного звільнення чи коли перестали сплачувати податки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Пане Wes,а таке питання,якщо я працювала на державній службі і до червня 2022 за мене сплачувалися податки а потім мене перевели на простій через війну і не платили за мене податки а звільнили офіційно у березні 2023 року! Як я маю правильно вказати ? Я заплуталася.. дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Особисто я думаю, що від дати офіційного звільнення, якщо ця дата зазначена у довідці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458217206T Offline
    t5458217206T Offline
    michael
    wrote on last edited by
    Окей, а при подачі на фед етап я зможу вказати меншу сумму?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Всі довідки маю! Просто переживаю, щоб правильно все внести і не було питань
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags