Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Але останній абзац це вже зайве і не дуже доречне
-
За цим посиланням Вам пишуть чітку відповідь, що після пів року Ви повинні мати довгостроковий контракт на того ж самого работодавця. Ongoing Manitoba employment means that a Manitoba company has offered you a long-term, full-time job after you have completed at least six months (continuous) full-time employment with that company as a temporary foreign worker or international student working graduate.
-
Якшо Ви про це то по ций силці я не бачу того шо тут написано в поясненні. На мій погляд це здогадка. Тут на сайті чітко таке не сказано "Отже основна вимога - відпрацювати півроку і мати далі постійну фултайм роботу на того самого працевдавця! Ні код NOC, ні категорія не має значення 🙂 Офіційні джерела Eligibility – Skilled Workers in Manitoba" immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligiblity/
-
Дякую усім велике. Але ссилки так ніхто і не дав
-
Офіційне на офіційному сайті,там усе написано.Також на ютубі вже багато хто з іміграційних адвокатів розжували що до чого.
-
Наче мене не влаштовує. Все шо Ви написали наче і я розумію. Питання було іньше. Мені не діскусія треба а ссилка на офіційні джерела як шо хтось може у цьому допомогти
-
Та все зрозуміло наче.Для подачі на номінацію треба пів року офіційно,пів року відпрацював,подав на номінацію,пішов працювати в інше місце.Або вивчився на трак,знайшов роботу,і через пів року подався на номінацію.
-
Доброго дня. Не можу знайти на офіційних сайтах чи не зовсім розумію одну річ у спрощеній імміграційній програмі. Пів року відпрацював офіційно де завгодно хто має право наймати іноземців і можна подаватись. А ось шо далі не зовсім ясно. Треба і далі працювати саме в цій компанії чи можна піти в іньшу ? І якшо так, то чи можна піти вивчитись в тракову школу звісно не працюючи, а вже після закінчення піти працювати вже тракдрайвером
-
Це точно. Несподіваних сюрпризів тут багато. Я, наприклад, з мовою була впевнена що без проблем буду знімать окреме житло, тобто, зарплата це буде дозволять. А виявилося що це далеко не так
-
Якраз Манітоба цим і відрізняється від багатьох провінцій.
-
ПОБЕДА! КРАСАВЧИК!!!