Імміграція до Манітоби
-
Чоловік подавався в березні. 2 дні тому прийшов лист про валідацію біометрії старої, схоже що лід тільки тронувся
-
Ще довше чекаю. З листопада. В березні прийшла валідація біометрії. Поки що на цьому все. Писати їм можна у форми з сайту, вони дадуть відповідь, що ітс окей та ві воркінг хард. Додзвонитися я намагаюсь 2 дні, кажуть немає вільних операторів. Тому я вже просто заб'ю на це і чекатиму коли воно само якось станеться.
-
Підкажіть по таких питаннях: 1. У чоловіка (він головний аплікант) на роботі планується страйк, подавались по сво чи треба про страйк повідомляти офіцера якщо гроші по аккаунту сподіваємось не зміняться ті, що зазначали при подачі заявки 2. В нас переїзд в інше житло, місто те саме лишається про цю зміну треба вказувати офіцеру? Якщо так то куди? 3. Прийшов новий ворк перміт чоловіку чи треба робити його скан і додавати в аккаунт 4. Мені, як не головному апліканту, прийшов тимчасовий дозвіл на роботу (ліцензія) по моєму профілю чи додавати це також? Навіть більше цікавить чи можливо це якось позитивно вплине на розгляд заявки? 5. Кудою то все підгружати? Чи додавати якісь супроводжуючі листи? Може є ця інфа теж десь на відео і я просто упустила?
-
Доброго дня, підкажіть будьласка, чоловікові на пошту прийшов лист від IRCC, з нагадуванням про те щоб він пройшов медогляд або якщо вже пройшов його то проігнорував цей лист, ми в Канаді 3 місяці і пройшли медогляд в перший тиждень як приїхали. У нього була помилка в ворк перміті, яку ми виправили після медогляду, дані відправляли в Манітоба хелз. Також під час проходження медогляду в картці в клініці також зробили помилку і написали що він жінка, ми це замітили коли робили флюрографію, ми повернулись в клініку де йому давали всі направлення та виправили це. Чи можливо якось перевірити інформацію про його медогляд, він якось повинен підтягнутись в IRCC?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як вклеїти візу в паспорт дитини, доньці створила окремий аккаунт, в неї вже є ворк перміт і все вийшло, а ось сину не вдається, не підтягує потрібні форми на візітор візу. Можливо хтось вклеював неповнолітнім дітям.
-
так - це формальність. Не звертайте уваги. В нас так само було