Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Всі вимоги є на офіційному сайті. Якщо є люди громадянини Канади з дійсним паспортом і знають когось із батьків більше двох років то всю інформацію вносите в стандартну форму. Вони будуть гаранторами. Якщо ці вимоги неможливо виконати то потрібно в сервіс Канада взяти спеціальну форму і додати її. Все це описано на офіційному сайті. Все досить просто. Головне прочитайте вимоги до гаранторів
-
Чекати та вірити що їх колись повернуть )
-
Робили паспорт новонародженій дитині. Друзів більше 2 років з канадським паспортом не мали, тому заповнювали і завіряли у нотаріуса форму pptc 132 про друзів, які можуть бути будь-де. Двонили до них з консульства Канади в Україні, а також писали листа з питаннями на імейл. Відповіді отримали, дані підтвердили. Все пройшло добре, паспорт отримали.
-
Привіт, така ситуація: 8-9 років назад вдруге подавався на work and travel але отримав відмову. На той час і до буквально вчора я думав що це мені відмовили у програмі, а не у самій візі🤦♂️ того при заповненні заявки на куает не вказав що була відмова у візі до США. Чи було в когось схожа ситуація і чи отримували такі люди пр? На сам пр ще не подавався, але планую з адвокатом/консультантом скласти хороший LoE, бо в студентські роки не дуже розбирався в таких питаннях 😅
-
Та і саме причини відмови не знаю)
-
Листа, бо в заяві на куает я не вказав цієї відмови
-
Дякую, просто сказали шо відмова у візі США це гірше, бо в них спільні бази даних
-
Наскільки я пам’ятаю про ворк анд тревел, то там не дуже любили брати студентів останніх курсів, бо вони були у групі ризику, перетворитись на нелегала. Може це була причина
-
Та нє) просто думав як зробити шоб misrepresentation не впаяли😁
-
Якшо відмова не через те що у перший раз ви когось вбили, або возили кокаїн, то в цьому нічо страшного нема. Просто треба вказати, шо був такий факт і все)
-
Скоріш за все як ви і сказали: бо потенційний нелегал)
-
Можливо 🤔 Почекайте, може хтось ще в чаті почитає у кого більше досвіду в такому. Може є можливість дізнатись у посольстві через запит, в чому була причина відмови 🤷♂️
-
Я десь був 3 курс, того може так і подумали)