Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 304.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mrak
    wrote on last edited by
    Та от просто памятаю минулого року летів по ЄС то людину яка була вакцинована але термін дії закінчився не впустили на літак( тому й питаю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5650200621T Offline
    t5650200621T Offline
    Yana Linieitseva
    wrote on last edited by
    А якщо працювала ФоП сама на себе останні 3 роки? Який лист чи взагалі підійде для врахування такий стаж?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Взагалі тест для вакцинованих не потрібен, але деякі компанії раптово можуть ввести це правило, так що перед вильотом було б не зайвим уточнити на сайті авіакомпанії. Зазвичай вони на сайті все докладно розписують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mrak
    wrote on last edited by
    Доброго дня) я так розумію що в Канади немає строку дійсності вакцини) а тому виникає питання про переліт - вакцина була зроблена в ЄС , є всі сертифікати , але строк дії закінчився декілька днів тому . А на літак вилітаючи з ЄС буде потрібно тест робити??? Чи я щось неправильно зрозумів?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Доброго дня. У меня права видані 2007 року. Рожевий пластик. Є вся інфа на них англійською. Але вже давно в Україні видають нового зразку сині. На скільки я знаю, і ті, і ті міжнародні. Рожевий пластик підходить для обміну на канадські? Ніхто не стикався з цим?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1303385068T Offline
    t1303385068T Offline
    Boy
    wrote on last edited by
    Та вже скоріш всього це не потрібно буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t294162679T Offline
    t294162679T Offline
    LENA Lena
    wrote on last edited by
    Враховуйте, що ці листи можуть перевірятися дзвінками. Інфо не з теорії, а з практики. Знайомим наших друзів так зупинили розгляд документів на PR на декілька років, бо на роботі не підтвердили, що видавали референс леттер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніяк не вплине. Всі чеки зберігайте. Крім letter of employment, деколи просять додати перший та останній paystubs як доказ початку роботи та поточного працевлаштування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви повинні рахувати на момент подачі ЕОІ ваш стаж. У вашому випадку виходь, якщо податися зараз на ЕОІ, то вам зарахують 3 повних роки досвіду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t349082846T Offline
    t349082846T Offline
    Pogulailo
    wrote on last edited by
    І всі інші аналогічні групи
    1 Reply Last reply
    0
  • t349082846T Offline
    t349082846T Offline
    Pogulailo
    wrote on last edited by
    Тоді можна закривати групу, нехай всі шукають інформацію самостійно 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Tsurkan
    wrote on last edited by
    Ні, але життя навчило тому, що якщо ти краще підготуєшся, то тобі буде легше у вирішальний момент.
    1 Reply Last reply
    0
  • t562756941T Offline
    t562756941T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Тобі що 5 років?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Tsurkan
    wrote on last edited by
    Та ще не хочеться облажатись, тому так судомно шукаєш нову і нову інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Tsurkan
    wrote on last edited by
    В тому-то справа, я починаю розбиратись і з цього океану інформації виринає ще 3-5 підказок різного штибу, я перемикаюсь на розбір іншої інформації. Тому я хочу зробити алгоритм дій і викласти його в Google docs, але поки що тільки на першій ступені, а інформації не меньшає :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    N T
    wrote on last edited by
    Я вам підкажу, чому така реакція. Тому що 90% людей, які запитують різні питання або ледащі(не цінують час інших людей), або нетямущі. Їм набагато легше спитати своє питаннячко, аніж попробувати самому знайти необхідну інформацію. При тому, що інформації просто тонни-бери не хочу: YouTube та пошук по чату. 98% усіх повідомлень вже розжовані на молекули. Це реально вже починає "діставати", а потім народ дивується-чого це до нас на чужині так відносяться -саме із-за таких халявщиків. Народе, вчіться самі робити роботу за себе! Тим паче, що зробити її не так важко. Цінуйте час та роботу інших людей. Саморозвивайтеся нарешті!
    1 Reply Last reply
    0
  • t615788596T Offline
    t615788596T Offline
    Женька
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Є хтось з Вінніпегу, шукаю допомоги з арендою житла, не потребую фінансової допомоги, тільки допомогу з пошуком. А також шукаю роботу для себе і дружини. Будьласка напишіть мені в ПМ якщо можете щось підказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Що ви верзете люди? Я написав питання до чату. Чи володіє хтось інформацією? Мені не треба давати відповідь, а потім виписувати, що я маю робити. Я знаю, що я маю робити і без таких персонажів. Хочеш підказати підкажу, буду вдячний, не хочеш не допомагай. А хто хоче щось написати конструктивне, то пишіть в приват і не розводьте тут срач. Всім гарного дня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Деякі не долітають. Наприклад, були випадки, коли такі люди запитують: "Чи потрібна віза, якщо летимо транзитом через США?" Їм якісь розумники радять, що не потрібна. Вони нічого не перевіряють, купують білети, а потім я бачив пости в фейсбуці: "Купили квитки на останні гроші, нас не пустили на літак"
    1 Reply Last reply
    0
  • t562756941T Offline
    t562756941T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    І такі летять в Канаду, потім ниють що жити не можливо і вертаються. Смішно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.