Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Дякую
-
А як додати запитувану інфо? Не можу зрозуміти
-
Так само 🥲
-
Я чекав десь 4 місяців
-
Така ситуація. Знайомий подався на новий ворк перміт у березні. 18 червня прийшов запит додати оригінал і переклад military records. Дали 7 днів часу, щоб додати. 21 червня ввечері (п'ятниця) він додав скан військового квитка і його переклад. Додав через IRCC web form через розділ temporary residence (applied online) і, щоб напевне, ще раз через розділ Temporary residence (applied by mail). Сьогодні 26 червня (через 7 відведених днів) прийшов лист відмова у новому ворк перміті і як причина вказано - оскільки ви не надали документ, що вимагався, у відведений термін. Але ж документ був відправлений їм. І чи варто щось пробувати виясняти? Людина отримала недавно номінацію, подається на федеральний етап. Ворк перміт ще дійсний до вересня 25 року.
-
Добрий вечір, дайтe будь ласка email ircc , щоб написати їм декілька запитань . (Якщо що, то я вже шукав в пошуковій строчці.)
-
Дивно, не бачив такої опції, шукали її там.
-
В мене у ворк перміті вказано про обмеження на навчання. Однак, я зустрічав інформацію про можливість навчатись на короткострокових програмах до 6 місяців. Хочу дізнатись детальніше про ці обмеження та як рахуються ці короткострокові програми.