Імміграція до Манітоби
-
А де знайти умови навчання не підкажете? Щоб оцінити який рівень англійської по celpip потрібен та яка ціна термін навчання
-
Доброго дня. Пане WES. * Коледж після 9 класу ( 1 рівень акредитації / 01 вересня 2005 року - 27 червня 2008 року / ( термін навчання 2 роки і 10 місяців) / напрям підготовки Економіка і підприємництво/Фінанси *Вищий навчальний заклад освіти IV рівня акредитації/ диплом бакалавра/ термін навчання 2 роки/ напрям фінанси і кредит/ 01 вересня 2008 року - 18 червня 2010 року. Що це є для програми? One post-secondary program if three years or more. Чи це є Two post -secondary programs of at least 2 years each? Будь ласка, допоможіть з цим, це впливає на бали і важливо в моєму житті
-
Я бачив, що у схожих ситуаціях люди клеймили two post secondary programs of at least two years. Але всі документи повинні бути добре перекладені. Також я знаю 2 кейси, коли апліканти клеймили освіту 3 роки і більше , бо вважали, що перехід із технікуму до універу це продовження освіти. І це пояснювали у additional details при завантаженні документів. І перші і другі отримали номінацію.
-
думаєте це серйозна помилка? в моєму випадку різниця в 1 бал
-
Я так само зробив
-
а що якщо в графі overall вказала average number, але на self assessment points це не вплинуло(вони і для мого average, і для overall однакові)?
-
Ні, начебто ні