Імміграція до Манітоби
-
Це мабуть якийсь тролінг? Судячи з прізвища)))
-
Так саме він)) запитала бо повернули двічі і я не можу зрозуміти чому 🤯
-
Треба мабуть у них запитати
-
Аплікацію з федерального((
-
Вибачте, не побачив що то запитання. Що повернули?
-
Вітаємо, Anastasia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В номінації вказана одна адреса, але зараз проживаємо по іншій.(повідомляли їх про переїзд) І зараз при заповненні на федеральний рівень потрібно вказати адресу Чи не буде це проблемою, що в номінації одна адреса, а на федеральний рівень вкажемо іншу? Чи краще попросити дати номінаціїний лист з вірною адресою?
-
Ось що відповіли мені на схоже запитання: -We send nomination letters to nominees only by email. We have updated your address in our system. However, you can still use the issued letter to apply for PR. Just remember to input your current address when applying for PR please.
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка, якщо у мене друга дитина народилася в Канаді , наша сімʼя це 4 чоловіки , в EOI я вказую що вони всі мене супроводжують (3 особи) чи я вказую тільки чоловіка і старшого сина ? Там питання розписане вказати всіх навіть хто не супроводжує
-
Доброго вечора. Я тиждень тому подався на інтерес провінції. Хочу щоб рідна повнолітня сестра з вищою освітою (зараз в Україні) іммігрувала разом зі мною. Вона не подавалась на куает. Планую для неї такі дії: отримання візітор візи (вказати що буде залишатись в Канаді більше ніж 6 місяців з поясненням про подальшу міграцію у зв'язку з тим, що брат (я) подався вже на провінційну програму) - по прильоту в перший аеропорт Канади попросити офіцера ворк перміт (якщо ні, потім ще написати листа щодо отримання ворк перміт). Якщо на першому етапі отримання ворк перміт для сестри обернеться невдачею, то вже чекати поки я отримаю ПР і далі запускати процедуру отримання ПР для сестри. Чи правильна послідовність дій?
-
Hi everyone. Need advice: permanent resident application requires a digital signature - typing my name is enough, or should I create a digital signature Thank you