Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Дoбpый день! Ищy людeй в кoмaндy 👫(На удаленной основе) Никaкиx денег нa перед мы нe берем ⛔️🫷 Нe paбoтaeм с лeвыми биpжaми/обменниками ✅ У кoгo нетy опытa нe пpobлема😉 Обучeнue aбсолютnо бecплатнoe ✅ Koму uнтepecно пишитe ему⏩-@Alex_Recruiment
-
Уже рік пройшов, досі чекаю 😂
-
Ну я написала листа їм на пошту місяць тому, через 2 тижня прийшла стандартна відповідь «Дякую, чекайте»
-
Чув що там якось самому треба подавати
-
А яка взагалі процедура повернення грошей?
-
У нас не було . Їхали минулого тижня на кордон не допомогло. Сказав офіцер на кордоні , що в аеропорту ідентично не допоможуть , бо програма закрита . Записалася на прийом до члена парламенту . Прийняла людина яка займається еміграцією . Заповнили форму , додали копії паспортів і оригінальний ворк перміт і відправили поштою до Оттави . Тепер чекаємо . Чи працює цей варіант не знаємо , що буде далі також . Так як залишились без оригінального WP .
-
Мають самі повертати на карту, з якої оплачували , але я так розумію мабуть гроші «скінчилися»
-
Так а по другий допис що треба ще в роботі щоб пропусків не було не по головному апліканту, так як без пропусків якщо ми в Канаду у цей час їхали))
-
То це мабуть літні канікули? Я думаю там треба написати, як є. Що була вступна компанія. Освіта починається з вересня, а випуск був у травні. Всі ці 3 місяці, я готувався до іспитів і складав їх