Імміграція до Манітоби
-
Бест вестерн на пембина
-
Добрый день нужна няня на понед- среду. На весь день.
-
Підкажіть будь ласка. Отримав номінацію але на стару роботу, я змінив ще пів року тому. Повідомив в форму що міняю роботу бо там лейофф, отримав лист підтвердження що вони прийняли , декілька тижнів тому подзвонили вже на нову роботу і зразу прислали номінацію ,АЛЕ на стару роботу. Я написав листа що так і так, змінив повідомив пришліть нову номінацію….і нічого відповіді нема. Крім автоматичного листа що прийняли до уваги.. що мені робити , час заповнити на федеральний етап а нової номінації нема. Подаватись і в процесі вирішувати пояснення тощо, чи чекати відповіді?
-
Пане Дмитро, підкажіть будь ласка,в мене був не long term contract,з кінцевою датою, йдемо по SWO, нарешті отримала ROE , там написано в графі Reason for issuing ROE - Shortage of work / End of contract or season. А далі буква "А" в квадратику. Але ж в мене була не сезонна робота. Працювала 10 місяців фулл тайм.Чи це нормально? Бо треба додавати,боюся щоб у офіцера не було питань Дякую
-
Вітаємо, Alisa Gonchar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, чи можливо подаватись на ПР якщо рік працювала на одній роботі (фултайм), звільнилась та менше ніж через місяць почала працювати в іншому місці (також фултайм)? Можна взяти reference з попередньої роботи та підтвердження з нинішньої та подаватись на ПР? Дуже дякую 🫶🏻
-
Також цікаво
-
Hi , Do we need marriage Certficate translate into English plus Apostle from ukraine?
-
-
Добрий вечір. Можливо є хтось з такою ж затримкою як у мене. Я просто вже не знаю що робити. Подалась на федеральний рівень 6 травня 2023. Номер файлу прийшов 29 травня 2023. Окрім медогляду не було жодного дозапросу. Не відповідають на звернення через вебформу, по телефону говорять все добре, доступ до офіцерів ми не маємо, то ж причина затримки невідома. Замовляла notes, нічого немає, тільки мої звернення та те , що наш файл передали з Sydney до Etobicoke. Вже таймлайн середній давно пройшов, та на вебформу вони все одно не відповідають.
-
Будь ласка, підкажіть цей мейл
-
Дуже вам дякую 🙏🏻
-
-
Підкажіть будь ласка, така ситуація, у знайомої чоловік головний аплікант, подались на номінацію він + дружина + дитина і чекають).Зараз чоловік з дружиною планують розвестися, підкажіть заявка уже в процесі чи повпливає це на видачу піар ( типу дружина з дитиною не отримають ПР тк. чоловік головний апплікант)
-
Дуже велике дякую за відповідь 👍