Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка основний ресурс /сторінку про імміграцію через програму Манітоби, де буде зрозуміла черговість, що треба робити для тих хто нещодавно приїхав по програмі Cuaet Бо дуже багато інформації, писали за 60 балів, на сайті immigratemanitoba.com знайшла рейтинг на 1000 балів Питали про підтвердження диплому, наче не потрібно цього робити, на сайті пишуть, що треба робити, може не там дивлюся
-
Папку спам перевіряли?
-
Доброго дня, розумію що не в тему але усі з вас це проходили і тим більше я збираюсь в Манітобу) Підкажіть чи в кого була подібна ситуація і що робити . Віддала паспорт у Відні в вівторок , статус в кабінеті на одобрено змінився в середу але не прийшов трек номер на пошту і тепер я не знаю де мій паспорт. Щоб його відслідкувати немаю можливості адже немає номера. Також дзвоню в візовий центр кажуть скажіть номер треку і ми вам скажемо інформацію. Я пояснюю що цього номера немаю і в цім проблема. Повернутись до дому де залишила дитину щоб поїхати віддати паспорт немаю можливості без паспорта😔
-
Є фірми які оплачують за документи а потім з заробітної плати стягують, ну так само як в Європі...
-
Дуже дякую за відповідь, мені будь - яка інфа цінна.
-
Medical exam (upfront) хто здавав у Вінніпегу для ЕЕ? Може підкажете де краще зробити? Ціни? Дякую🌺
-
Спробуйте пошукати у Fb групи Канадських далекобійників, нещодавно було обговорення в групі Nomad (не рахуйте за рекламу)