Імміграція до Манітоби
-
Удaленнaя деятельнoсть От 3оо+$ в день 1-2 чaсa занятoсть Кому интересно: Пишите + в лс С 18 лет
-
Every opportunity start with a try.. I start up with the minimum amount of $100 I got a return of $1000 in 48 hours, also my profit is so amazing it legit and fast paying use this opportunity to join the link below and also testify about JOIN GROUP JOIN GROUP
-
@banofbot
-
Добрий ранок шановні, вибачте за турботу, можна до вас звернутися за порадою. Допоможіть будь ласка я подався на нову візу (новий паспорт) тільки заповнив аплікацію і проплатив, якщо погодять нову візу через місяць (без вклеювання), я можу вилітати з країни на тиждень по візі яка зараз в мене вклеїна в паспорті? Чи дійсна віза при подачі на нову? І якщо погодять нову, стара анульовується автоматично? Може хтось знає? Дякую за допомогу
-
Не знаю як на федеральному рівні але на LAA, подавав всі школи в яких вчився, відновлював всі документи зі шкіл в Україні, подав оголошення в газети та писав всі необхідні заяви. Як ти взагалі дошйшов до того етапу як не вказував всі освітні заклади на перших етапах?
-
Як «так»? Потрібно було заповнити освіту починаючи з 1 класу по 9, з 9 по 11, з 11 коледжі або університет тощо, як можна було пропустити всі шкільні роки?
-
Як так можна зробити якщо воно не пропустить далі якщо не внесеш данні за всі школи які ти вказав на самому початку?
-
По такій логіці взагалі не потрібно шкільні документи якщо в мене є диплом магістра?
-
У мене теж є, але я вказувала лише повну освіту
-
У мене є два різних документи, повну середню і базову середню освіту
-
Як не потрібно якщо там є відповідне поле для цього
-
І два різних свідоцтва/атестати пластикових