Імміграція до Манітоби
-
Так, авжеж можете😉
-
Добрий день! Люди а може хтось пояснити по правилам в'їзду... У мене через сімейні обставини я ще навіть не доїхав до Канади, але візу W-1 отримав ще рік тому десь... Прочитав на сайті що треба в'їхати до 31 липня і все, CUAET типу закінчується після цієї дати і в'їхати більше не можна? Чи напевно правильніше питати, чи будуть ще видавати дозволи на роботу?
-
Це типу сто процентів вже?
-
Подавайтесь
-
Доброго дня, зараз на федеральному етапі, прийшов запит на довідку про несудимість з Угорщини. Подавав заяву на федеральний 13 березня 2024, довідка про несудимість з Угорщини була отримана 14 лютого 2024(в цій довідці вказано що вона дійсна лише 90 днів). Мені дали 60 днів для завантаження документа. В моему аккаунті не виходить завантажити стару довідку через те що треба вказати дату видачі і дату закінчення дії документи. На момент подачі на постійного резидента там було ще 2 місяці дійсна довідка. Зараз мені потрібно зробити нову? Можливо хтось мав схожий досвід, дуже не хочеться знову витрачати 300кад на пару папірців. З моменту як приїхав до Канади наприкінці 2022, більше не виїздив нікуди.
-
Доброго дня, підскажіть при заповненні форми імм5669 в розділі освіта чи потрібно вказувати військову кафедру, або чи потрібно її вказувати десь взагалі? Дякую.
-
То була відповідь Владу. По вашому питанню. На федеральному ви вказуєте суму, яка у вас на рахунку та буде на рахунку весь період розгляду PR. Якщо вказали, наприклад, 10000$, офіцер запросив стейтменти з банку та побачив, що сума менша, то буде питати чому. Краще вказувати меншу суму на початку