Імміграція до Манітоби
-
Щось таке теж
-
Доброго вечора.підскажіть в формі 5669 не вистачає однієї графи для роботи(там типу для 5,а в мене 6 )як додати ? Або де написати що була ще одна робота.дякую
-
Питаннячко, 21 червня мені надійшов запит на оплату біометрії, я оплатила і через запропоновану форму надіслала документ. У тій формі було написано що мені на пошту прийде повідомлення що документи додані. Але воно так і не прийшло те повідомлення, я вже грішним ділом думаю ще раз ті документи надіслати. Чи краще їм подзвонити? Коли дзвониш чи вони кажуть бачить вони твої додані документи чи ні?
-
Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) has issued invitations to apply (ITAs) in the fourth Express Entry draw this month. The department issued 3,200 ITAs in a category-based selection draw for French language proficiency. Candidates required a minimum Comprehensive Ranking System (CRS) score of 420 to be considered. www.cicnews.com/2024/07/ircc-invites-3200-candidates-in-category-based-express-entry-draw-for-french-language-proficiency-0745209.html
-
Така сама картина. Я дзвонила, додали оплату біометрії, але документи ні ! Запит на біометрію чекаю вже 3 тиждень після оплати.
-
Яким був зміст вашого листа? Дякую!
-
Так там здається аплікація не буде чекати більше ніж 60 днів, я ж можу за 2 місяці і не отримати номінацію
-
Та я не розумію чи отримали мою оплату.
-
Моя порада дзвоніть і питайте, вони оплату можуть внести власноруч