Імміграція до Манітоби
-
Але при тому всьому чинним законодавством України не встановлена заборона фізичній особі без реєстрації ФОП надавати послуги як фізичній, так і юридичній особі. Для ототожнювання ЦПД з трудовим договором така "співпраця" має мати ознаки трудової: робоче місце, зарплата, графік і тд. Не можна говорити про те, що ЦПД = приховані трудові відносини. І тим більше, з цієї логіки не можна "приховувати" такі відносини тільки три місяці)))
-
Підміна трудових відносин цивільно-правовими є правопорушенням адже згідно з ч. 5 ст. 50 розділу IX Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 № 5067-VI роботодавцям заборонено застосовувати працю громадян без належного оформлення трудових відносин та вчиняти дії, щоб приховати трудові відносини.
-
Та я ще й невиїзний 🤦
-
Привіт. Є в когось знайомі чи інші люди яким відмовили у візі? Які можуть бути причини?
-
В потоці інфи заплуталася. Підкажіть, для чого потрібно підтверджувати свій стаж роботи в Україні протягом останніх 5-ти років? Наче на пр? Чи обов'язковий це критерій? У мене типовий сценарій - оформлена на фоп одного з бухгалтерів підприємства і числюся в декретній відпустці. Тобто по факту, по документах - працюю. Вказувати обов'язково чи можна оминути? Якщо обов'язково, то як краще має бути написаний референс - що вже не працюю, чи ще працюю. Про довідку з пенсійного чи ок 5 знаю наче))
-
When you move to Ontario, you can use a valid licence from another province, state or country for 60 days. After 60 days, you need to switch to an Ontario driver's licence