Імміграція до Манітоби
-
Подались вчора? 😂
-
А тепер проблема в тому що не чекала її так скоро тому навіть не знаю що робити далі 😂 Чи є якийсь гайд по документах? Мені сказали що інформація яку вказували на візу куает повинна співпадати з тим що буду вказувати на федеральний Чи це так? Бо я не особливо там з датами заморочувалась як памʼятаю Чи треба якось витягнути аплікацію на візу щоб перевірити Чи просто йти по датах які вказувала на номінацію і все? І ще одне коли платити за біометрію? Памʼятаю що казали що можна наперед щоб не затримувати процес
-
Чи можете вказати то молоді люди чи старші?
-
А через скільки часу отримали?
-
Просто цікаво чи є певна вибірковість чи вони розглядають по черзі
-
Я наскільки бачив у скрінах, то в резерв+ не значиться чи ви служили чи ні. Там просто ваш ВОС , придатність, контактні дані і статус(на обліку, в розшуку і тд). То цей документ виходить повністю не потрібний для мілітарі форми, бо він не відповідає на питання чи служили ви чи ні 🤷♂️ Поправте якшо не правий
-
Таке питання якщо я так як і багато хто інший оплатив 500$ CIBC visa debit card гроші зняло номер заявки прийшов.. То це означає що все норм? Бо тільки моїх двох знайомих: один платив з debit та вже на федеральному рівні загалом після оплати рік пройшов і все ніби добре тільки гроші не повертають 4 місяць. Інша оплатила так само і поки що 8 місяців чекає листа.. На всяк випадок скажу що в мене пройшов місяць. Та я вже тільки зараз зрозумів що краще було кредит.. Я навіть сам платити думав заради кешбеку але знайомий з дебітової платив і у нього все було ОК .. То ось я і питаю чи це такі не критично? Чи може я якось можу їм ще раз з кредитки оплатити ті 500$ 🫣 на всякий випадок.. Дякую!
-
Ми по свм йшли тому не обовʼязково наскільки зрозуміла Але ми її вказували