Імміграція до Манітоби
-
Ін процес взагалі не було в нас (
-
Підкажіть хто добре розбирається в тревел На фед етап Є питання
-
І таке якщо додавали через ircc account
-
Отримуєте таке, якщо через веб форму відправляли
-
Ну це автоматичні відповіді, тому не думаю Але що може бути, так може взагалі нічого не прийти Мені прийшов запит на 2 документи, відправив через веб форму Прийшов імейл з першого скріна Через 2 місяці дізнався що один з документів не відправився, відправив ще раз Але після цього вже не прийшов лист з веб форми, тільки новий запит на інші документи Ну і їх додав через ircc account і прийшов другий лист
-
Може бути ще третій, четвертий… і тд варіанти. Але відповідь від них би мала бути.
-
Цікаво тоді виходить 😂
-
Не скажу точно, але ми отримували ТАП і користувалися фут банками перший час, як приїхали в Канаду, але зараз успішно отримали номінацію взагалі без питань.
-
Я теж подавала, тому і говорю, що відповіді різні. Звіряла ваші листи зі своїм
-
Доброго дня! Будь ласка, під скажіть, чи вірно я розумію, що якщо в letter verification employment вказати всю інформацію щодо посади, годин на тиждень, обовʼязки, зп, то це підійде для SWM. Та full time job offer не обовʼязковий.
-
Скажіть будь ласка, я по запиту від IRCC оплатила біометрію в той самий день як запит прислали, також надіслала форму яку просили до заповнити. Але я не отримала ніякого повідомлення що документи вони прийняли, скоро місяць як пройде, боюся аби не написали що ми від вас нічого не отримали. По якому номеру дзвонити аби перепитати чи отримали вони доки? По цьому 18882422100?
-
Підкажіть будь ласка вже 8 місяців чекаю по swm щоб вибрали, мій бал 775 . Працюю фулл тайм вже 1,4 роки . Від цієї компанії й подавався на ПР.Ну заявилася інша робота вище оплата. Працюю там і там фулл тайм. Хочу звільнитися з роботи від якої відправляв заявку на SWM . Заявку потрібно видалити ? Тому що на новій роботі тільки 2 місяці фулл тайма?