Імміграція до Манітоби
-
Допишу свою ситуацію. 1 червей MPNP вислати запит на підтвердження до працедавця. Статус в кабінеті змінився тільки 6 червня. Писали на електронну почту яку я не контролюю. Не має інформації , що саме вони і у кого запитують, тобто я сам думав «а у кого вони можуть щось пивтати» 8 червня я написав до MPNP. 6 черня сходив до свого hr , але інформації коли вони могли віправити запит в мене не було, я навіть не був впевнений що вони питалися мого працедавця. Мій менеджер перевірив десь на 3-5 днів назад почту , нічого не знайшовши відповів що нічого не отримав. Повторюсь, статус змінився аж 6 червня і інформаціі «що, коли , де» не має. Мені пише 1 липня офіцер що він відправив 1 червня лист моєму працедавцю але відповіді не отримав і радить мені сказати про це працедавцю. Ну в мене думка в голові «впринципі логічно, написати працедавцю і мені через місяц , так і має бути в дурдомі» Потім 3 липня я отримую листа відповідь від MPNP на моє питання яке я їм вислав 8 червня, що мені написав офіцер 1 липня , я думаю «дуже швидка і корисна інформація, супер» Врешті решт я 1 липня зателефонував своєму hr і він знайшов по даті листа та надав інформацію. Єдине що я міг зробити, це вишвирнути з кресла свого hr на почтку червня і знайти лист. Офіцери в mpnp вважають що повідомити мене через 30 днів куди вони направили запит це взагалі чітко і нормально , тому готуйтесь . Може запит пішов до польського працедавця, може ще десь, у мене дуже багато дукументів, здогадатися куди вони направили не можливо самотужки, а відповідають через 3 тижні. Де тут моє недопрацювання? Пошукайте , може десь я наклсячів , а офіцер нормально все зробив? Думаю листування голубом було б ефективніший. 😂
-
Так помилився в датах. Писав по памʼяті . 6 липня написав офіцер , а 9 написали mpnp , через три дні .
-
Це жесть… А ви по спецвибірці чи СВМ?
-
Ні . Все ок, я просто описав сутацію, непорозуміння, недопрацювання, щоб ви мали на увазі і штурмували свого працедавця перевіряти почту на 7-10 днів назад . Я по SWM подавався
-
Роботодавець не зобов'язаний відповідати МПНП взагалі. Ви можете попросити роботодавця, щоб він відповів, але чи він це зробить чи ні - це залежить від внутрішніх правил та пріоритетів. Є роботодавці, які принципово не дають жодних підтверджень для імміграції, бо вважають, що не мають необхідних юридичних знань. В такому випадку доказ виключно на аплікантах: треба надати пейстаби, employment verification тощо.
-
А ви випадково не знаєте, цей реквестед інформейшн, це тільки грубо кажучи у працедавця запитують, чи можуть де інде писати запит. Грубо кажучи в Україну наприклад?
-
Ех, якби був спосіб зрозуміти куди вони послали запит, щоб пошевелити людей на тій стороні 😅
-
Ну це не критично. Мені в листі написали, що якщо не отримають відповідь то будуть робити оцінку беручі до уваги мої документи. Тобто , швидка відповідь впливає на пришвидшення , вам все одно перевірять заявку і якщо документи будуть впорядку то підтвердять(я так зрозумів) Мені написали , що до 11 липня чекають , а далі перевіряють без відповіді. . Так розумію, що півтора місяці чекають, але це не точно.