Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    —
    wrote on last edited by
    Я спитав тому що буває на вихідних люди відписують в цій групі за оновлення статусів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Допишу свою ситуацію. 1 червей MPNP вислати запит на підтвердження до працедавця. Статус в кабінеті змінився тільки 6 червня. Писали на електронну почту яку я не контролюю. Не має інформації , що саме вони і у кого запитують, тобто я сам думав «а у кого вони можуть щось пивтати» 8 червня я написав до MPNP. 6 черня сходив до свого hr , але інформації коли вони могли віправити запит в мене не було, я навіть не був впевнений що вони питалися мого працедавця. Мій менеджер перевірив десь на 3-5 днів назад почту , нічого не знайшовши відповів що нічого не отримав. Повторюсь, статус змінився аж 6 червня і інформаціі «що, коли , де» не має. Мені пише 1 липня офіцер що він відправив 1 червня лист моєму працедавцю але відповіді не отримав і радить мені сказати про це працедавцю. Ну в мене думка в голові «впринципі логічно, написати працедавцю і мені через місяц , так і має бути в дурдомі» Потім 3 липня я отримую листа відповідь від MPNP на моє питання яке я їм вислав 8 червня, що мені написав офіцер 1 липня , я думаю «дуже швидка і корисна інформація, супер» Врешті решт я 1 липня зателефонував своєму hr і він знайшов по даті листа та надав інформацію. Єдине що я міг зробити, це вишвирнути з кресла свого hr на почтку червня і знайти лист. Офіцери в mpnp вважають що повідомити мене через 30 днів куди вони направили запит це взагалі чітко і нормально , тому готуйтесь . Може запит пішов до польського працедавця, може ще десь, у мене дуже багато дукументів, здогадатися куди вони направили не можливо самотужки, а відповідають через 3 тижні. Де тут моє недопрацювання? Пошукайте , може десь я наклсячів , а офіцер нормально все зробив? Думаю листування голубом було б ефективніший. 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Не перекручуйте мої слова, будь ласка. МПНП не працюють у вихідні дні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    —
    wrote on last edited by
    Тобто ті хто працюють на вихідних не люди? 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Люди не працюють на вихідні
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Так помилився в датах. Писав по памʼяті . 6 липня написав офіцер , а 9 написали mpnp , через три дні .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    1-го липня? На День Канади? Сумнівно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Це жесть… А ви по спецвибірці чи СВМ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Ні . Все ок, я просто описав сутацію, непорозуміння, недопрацювання, щоб ви мали на увазі і штурмували свого працедавця перевіряти почту на 7-10 днів назад . Я по SWM подавався
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Роботодавець не зобов'язаний відповідати МПНП взагалі. Ви можете попросити роботодавця, щоб він відповів, але чи він це зробить чи ні - це залежить від внутрішніх правил та пріоритетів. Є роботодавці, які принципово не дають жодних підтверджень для імміграції, бо вважають, що не мають необхідних юридичних знань. В такому випадку доказ виключно на аплікантах: треба надати пейстаби, employment verification тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t350231441T Offline
    t350231441T Offline
    Illia
    wrote on last edited by
    Їх цікавить Канадський досвід і будуть писати до тієї людини до якої залишили контакти в емплоєр леттер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    А ви випадково не знаєте, цей реквестед інформейшн, це тільки грубо кажучи у працедавця запитують, чи можуть де інде писати запит. Грубо кажучи в Україну наприклад?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Ех, якби був спосіб зрозуміти куди вони послали запит, щоб пошевелити людей на тій стороні 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t350231441T Offline
    t350231441T Offline
    Illia
    wrote on last edited by
    Я і не писав, що не можуть 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, можуть дати запит через посольство в Україні для перевірки фактору 3, наприклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Досвід поза Канадою також може перевірятись! Для цього і надаються референси!
    1 Reply Last reply
    0
  • t350231441T Offline
    t350231441T Offline
    Illia
    wrote on last edited by
    А попередити завчасно людей яких ви подали контакти не проходить? Були референси, повідомили за місяць чи там пізніше/раніше, що можуть писати на почту за мене і тд пд, все, далі тільки від контактованої людини залежить
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Мені повернули через 8 місяців, але я думаю що рахунок в банку, має бути той з якого оплачували.
    1 Reply Last reply
    0
  • t350231441T Offline
    t350231441T Offline
    Illia
    wrote on last edited by
    Тим більше там час не дають на відповідь, як наприклад дають час на відповідь від Канадської компанії, а якщо перевірка є вона проходить раніше
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Ну це не критично. Мені в листі написали, що якщо не отримають відповідь то будуть робити оцінку беручі до уваги мої документи. Тобто , швидка відповідь впливає на пришвидшення , вам все одно перевірять заявку і якщо документи будуть впорядку то підтвердять(я так зрозумів) Мені написали , що до 11 липня чекають , а далі перевіряють без відповіді. . Так розумію, що півтора місяці чекають, але це не точно.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags